Denk jij bij yoga niet direct aan een power workout? Dat is exact wat yoga is in Woerden bij Fitland! Een power workout voor lichaam en geest. Train je hele lichaam: spierkracht, balans, flexibiliteit. Ontdek het met een gratis proefles bij Fitland! Schrijf je nu in.

Meer rust en kalmte

  • Sporten en tegelijkertijd ontspannen
  • Betere balans en lichaamshouding
  • Minder pijnklachten en depressies
Gratis proefles

Typen Yoga in Woerden

De yoga vorm die gegeven wordt in Woerden is een krachtige yoga. Dat maakt de naam ook wel duidelijk: Power Yoga. Het is een complete workout, waarin je van de ene meditatieve naar de andere beweegt. Op snel tempo, met hoge intensiteit. Vooral voor de sportieve yogi’s een aanrader dus!

Het resultaat?

Bij yoga sport je anders dan andere sporten. De resultaten zijn dus ook anders. Naast dat je lichamelijk fitter wordt, merk je ook veel mentale voordelen.

  • Ervaar minder stress en vermoeidheid
  • Word flexibeler
  • Word fitter
  • Krijg een beter balans en houding
  • Krijg meer mentale rust

Yoga in Woerden bij Fitland

Voor wie
Hoewel het een krachtige yoga vorm is, is yoga in Woerden voor alle yogi’s. Je wordt vanzelf flexibeler en beter in de oefeningen. Je krijgt de ruimte om te leren en groeien.

De les
Gecertificeerde instructeurs helpen en ondersteunen je tijdens de workout. Het is van belang dat je de houdingen goed aanleert om klachten te voorkomen. In een uur sport je alle energie eruit. Neem een kijkje op het rooster voor de tijden!

Wat doe je aan?
Kleding hoort niet af te leiden. Draag daarom fijn zittende kleren. Vaak vermijden leden daarom ritsen of strak zittende kleren. Een gewone sportlegging of top kan prima uit de kast getrokken worden. Een speciale yoga legging kan natuurlijk ook. Een sportbeha is wel aan te raden voor de dames.

Combineer yoga met
Probeer yoga eens in combinatie met een intensieve sport. CrossBox bijvoorbeeld. BodyPump zou ook een mooie aanvulling zijn voor een gebalanceerd schema. Benieuwd naar de mogelijkheden van yoga in Woerden? Ontdek het met een gratis proefles bij Fitland.

Doe gewoon een keertje mee!

Plan een gratis proefles

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief