Herstel de balans tussen lichaam en geest. Probeer yoga in Zutphen bij Fitland: een meditatieve workout. Richt je op het trainen van jouw bewustwording, spierkracht, flexibiliteit en balans. Nieuwsgierig of het bij je past? Ontdek het nu met een proefles.

Meer rust en kalmte

  • Sporten en tegelijkertijd ontspannen
  • Betere balans en lichaamshouding
  • Minder pijnklachten en depressies
Gratis proefles

Typen Yoga in Zutphen

Bij Fitland kun je wat betreft yoga in Zutphen meerdere kanten op. Wil je je vooral focussen op het lichaam? Kies dan Power Yoga of Yoga Flow. Power Yoga is een echte workout, waarbij je snel de verschillende bewegingen afwisselt. Bij Yoga Flow ‘flow’ je vooral van de ene naar de andere houding. Een training voor alle spieren. Wil je meer op het mentale deel richten? Kies dan Hatha Yoga of Mindful Yoga. Bewustwording staat centraal, gecombineerd met ademhalings- en meditatieve oefeningen.

Het resultaat?

De resultaten zijn anders dan bij andere sporten. Het is immers een apart soort sport. Naast dat je lichamelijk fitter wordt, merk je ook veel mentale voordelen.

  • Ervaar minder stress
  • Wees minder vermoeid
  • Word flexibeler
  • Word sterker en fitter
  • Heb minder last van depressie klachten

Yoga in Zutphen bij Fitland

Voor wie
Alle yoga vormen zijn voor yogi’s van alle niveaus. Je hoeft nog niet gevorderd te zijn in yoga om mee te kunnen doen. Gecertificeerde instructeurs leggen de oefeningen uit, zodat je het goed leren kan.

De les
De yoga lessen duren een uur en worden gegeven in de speciale Yoga Studio. De studio is geoptimaliseerd voor alle vormen yoga: compleet tot rust komen of lekker sporten. Op het lesrooster vind je de actuele tijden!

Wat doe je aan 
Natuurlijk kun je speciale yoga kleding aan. Maar dat hoeft niet. Een gewone sportlegging of -top kan prima gedragen worden. Een sportbeha is aan te raden. Voor Power en Flow Yoga kan kleding van sneldrogend materiaal fijn zijn.

Combineer yoga met
Yoga in Zutphen is goed te combineren met een intensieve workout. Denk aan TotalBodyWorkout of Bootcamp om balans in je sportschema te creëren. Wel zo yoga. Benieuwd welke vorm van yoga bij jou past? Ontdek het met een gratis proefles yoga in Zutphen bij Fitland.

Doe gewoon een keertje mee!

Plan een gratis proefles

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief