Yoga: kom tot rust en werk aan je gezondheid. Word mentaal, emotioneel en lichamelijk fitter. Train je flexibiliteit, balans en spieren. Ontdek yoga in Zwolle bij vestiging Stadion. Schrijf je nu in voor een gratis proefles bij Fitland!

Meer rust en kalmte

  • Sporten en tegelijkertijd ontspannen
  • Betere balans en lichaamshouding
  • Minder pijnklachten en depressies
Gratis proefles

Typen Yoga in Zwolle

Bij Fitland kun je met yoga in Zwolle twee kanten op. Je kan volledig tot rust komen met Yin Yoga of alle energie eruit sporten met Power Yoga. Yin Yoga draait om bewustwording van je lichaam. De bewegingen zijn langzaam, maar je houdt ze lang vast. Zo leer je lichamelijke en mentale grenzen. Power Yoga is een krachtige workout. De intensiteit tussen de bewegingen ligt hoog.

Het resultaat?

Yoga in Zwolle bij Fitland is anders dan andere sporten. Het ook andere resultaten, door de combinatie van ademhalingsoefeningen en bewegingen. Je wordt flexibeler, traint je spieren én ontspant. Daarnaast ervaar je:

  • minder stress en lagere vermoeidheid
  • minder rug- en nekklachten
  • minder kans op blessures
  • een betere houding en balans
  • verlaagde bloeddruk

Yoga in Zwolle bij Fitland

Voor wie
Ben je nog niet zo flexibel? Begin je net met yoga? Of ben je al een doorgewinterde yogi? Iedereen is welkom bij yoga in Zwolle bij Fitland. Iedereen krijgt de ruimte die hij of zij nodig heeft. Groei samen met yoga.

De les
Yoga in Zwolle wordt alleen gegeven op de vestiging Zwolle Stadion. De Yoga Studio is geoptimaliseerd voor ontspanning en bewustwording. De uur durende les wordt gegeven door gecertificeerde yoga-instructeurs. Zo leer je direct de juiste houdingen. Kijk op het lesrooster voor de tijden!

Wat doe je aan 
Lekker zittende kleding is een must. Dit bevordert bewustwording en ontspanning. Je wil niet tegengehouden worden door knellende kleren of ritsen, toch? Daarom zijn die beter te vermijden. Een sporttop of -legging kan zeker uit de kast gehaald worden. Een sportbeha is eventueel ook aan te raden.

Combineer yoga met
Yoga balanceert mooi met een power workout zoals Spinning. Ook CrossBox zou voor een mooi gebalanceerd sportroutine zorgen. Benieuwd welke vorm bij jou past? Probeer yoga in Zwolle met een gratis proefles bij Fitland! Ervaar nieuwe vormen van bewustwording. Ontdek een nieuwe krachtige workout.

Doe gewoon een keertje mee!

Plan een gratis proefles

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief