Fitland Premium Goes is de eerste ‘Premium’ locatie van Fitland in Nederland. Bij Fitland Premium Goes geloven wij in échte begeleiding aan de hand van de meest geavanceerde manier van trainen in deze huidige markt. De Milon Cirkel. Fitland Premium is een ‘Milon only’ club en biedt volledige en constante begeleiding aan tijdens en rond jouw training, volledig gefocust op jouw persoonlijke doelstellingen. Naast de algemene training bieden wij ook voedingsbegeleiding op maat en extra begeleiding bij blessures/klachten/aandoeningen aan.

Voordelen van Fitland Premium

  • Échte begeleiding
  • Meest geavanceerde manier van trainen
  • Voedingsbegeleiding op maat

Bij Fitland Premium werken we volgens een standaard periodisering en afspraken systeem die op alle sporters en doelstellingen van toepassing is. Hierdoor blijven we grip houden op je doelstelling en kunnen onze professionele instructeurs je zo goed mogelijk begeleiden. Geregeld check-ups, tussenmetingen en evaluaties zorgen ervoor dat jij weet waar je aan toe bent!

Faciliteiten

Fitland Premium Goes is een kleinschalige, rustige en gezellige sportschool en onlangs helemaal opgeknapt. De sportschool bestaat uit een trainingsruimte met cardio apparatuur, de Milon Cirkel, een vrije functionele/kracht trainingsruimte, stretch (Five concept) zone, gescheiden kleedkamers, twee fysioruimtes en een koffiecorner.

 

Bereikbaarheid

Fitland Premium Goes is een mooie sportschool gevestigd aan de Beukenstraat in Goes onder een appartementencomplex op de begane grond. Je kunt de sportschool herkennen aan de onlangs nieuw geplaatste bestickering op de ruiten. Rondom het gebouw en aan de straat zijn voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Doordat de sportschool vlak naast een supermarkt gevestigd is, is het ook mogelijk om (gratis) te parkeren op de parkeerplaats van de supermarkt. Daarnaast is er niet alleen een fysiotherapeut maar ook personal trainer gevestigd in het sportcentrum.

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief