Waarom Fitland?

Bij Fitland geloven we in echte begeleiding: jij vertelt ons je doel en samen gaan we er helemaal voor. Wij blijven je motiveren, stellen continu je training bij en zorgen dat fit ook fun blijft. Want een doel hebben is leuk, maar de weg naar jouw resultaat vinden wij minstens zo belangrijk.

Your results

  • Persoonlijk plan
  • Echte begeleiding
  • Gericht resultaat
Word member

7 clubs
Fitland clubs zitten door heel Nederland.

1 op 1 & personal training
Onze professionele instructeurs en personal trainers helpen je graag. 

Milon Cirkel
De beste training voor een slanker figuur en een vitaler lichaam.

Onbeperkt groepslessen
Fitland heeft een ruim aanbod in live groepslessen.

Functioneel trainen
Onze trainers leren je om meerdere spiergroepen tegelijk te trainen voor maximaal resultaat.

Lidmaatschappen
Verschillende lidmaatschappen voor alle doelgroepen.

DV_L9798.jpg

Echte begeleiding

Fitland is een sportschool die zich richt op échte kwalitatieve begeleiding. In een Kick off afspraak bespreek jij met een van onze trainers wat jouw sportieve doelen zijn. Afvallen, fit worden of een gespierder lichaam krijgen? Intensief aan de slag of gezellig samen sporten? Veel of weinig begeleiding? Samen kijken we welke sporten en welke manier van sporten het beste bij jouw doelen en jouw voorkeuren passen. Bij Fitland staat jouw trainingsresultaat centraal. Je kunt meedoen aan een van de groepslessen om jouw doelen te behalen, maar ook gewoon lekker vrij sporten in de fitnessruimte.

DV_L2770.jpg

Ruim aanbod in live groepslessen

Sport jij graag samen met anderen? En vind je het fijn om gemotiveerd te worden door een instructeur? Dan zijn onze groepslessen echt iets voor jou. Fitland staat bekend om haar ruime variatie in groepslessen. Op iedere Fitland locatie wordt een groot aantal groepslessen aangeboden. Wij bieden bijvoorbeeld alle Les Mills lessen aan, maar ook Yoga en ons populaire The Crossbox. Onze groeplestrainers vinden het belangrijk dat jij jouw sportieve doelen behaalt. Daarom motiveren onze gecertificeerde trainers jou tijdens iedere groepsles het uiterste uit jezelf te halen. Bekijk hier al onze groepslessen.

Doe gewoon een keertje mee!

Boek hier je dagpas

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief