Op deze pagina vind je alle informatie over onze memberships. Beslis welk membership het beste bij jou aansluit. Mocht je meer informatie nodig hebben, neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord! 

Your results

  • Persoonlijk plan
  • Echte begeleiding
  • Gericht resultaat
Word member

Fit Membership

Looptijd: 24,12, 6 of 1 maand(en)

Met het Fitland Fit membership kom jij sporten wanneer jij wil, hoe vaak jij wil en kun je gebruik maken van alle faciliteiten exclusief de Milon Cirkel. Met dit membership kun je kiezen voor een looptijd van 24,12,6 of 1 maand(en). 

Inschrijven

Lifestyle Membership

Looptijd: 24,12 of 6 maanden

Een verandering van je leefstijl realiseren? Kies dan voor ons Lifestyle Membership! Onbeperkt sporten, inclusief voedingsadvies. 

Wat kan je verwachten? 

  • Onbeperkt individueel of in groepsverband sporten. Onze getrainde instructeurs staan voor je klaar met een persoonlijk fitnessplan en/of helpen je bij de juiste keuze van een groepsles.
  • Voedingsadvies: Als Fitland werken we samen met BodySupport. Samen creëren we een leefstijlprogramma welke je begeleidt om op een verantwoordelijke manier met voeding om te gaan.

Meer weten over het Lifestyle Membership? Klik dan hier

Inschrijven

 

Lifestyle Plus Membership

Looptijd: 24,12 of 6 maanden

Wanneer je gaat voor het Lifestyle Plus Membership dan ga je voor de volledige Fitland experience! Naast dat je onbeperkt kan sporten en voedingsadvies krijgt, kun je ook gebruik maken van de Milon Cirkel.

Niet bekend met de Milon Cirkel, lees er hier meer over. 

Inschrijven

 

Result Membership

Looptijd: 24,12 of 6 maanden

Met het Result Membership ga je voor resultaat! Dit Membership geeft je de perfecte combinatie van efficientie en hard trainen. Met het Result Membership kun je namelijk onbeperkt gebruik maken van alle fitness faciliteiten die jouw Fitland vestiging te bieden heeft. Daar bovenop kun je met dit Membership ook gebruik maken van de Milon cirkel. De Milon Cirkel is de oplossing als je slank en fit wilt worden, ook als je niet graag sport of weinig tijd hebt. Voor meer informatie over de Milon Cirkel vind je hier

Inschrijven

 

 

Young & Kids Memberships

Looptijd: 12, 6 of 1 maand(en)

Young Membership

Ben je tussen de 12 en 17 jaar en zou je ook graag willen sporten bij Fitland. Dat is mogelijk! Speciaal voor de jongeren onder ons komen we met een Young membership. Met het Young Membership sport je onbeperkt bij je Fitland vestiging en kun je gebruik maken van alle faciliteiten exclusief Milon. Daarnaast heb je met een Young membership ook een gereduceerd tarief per 4 weken. 

Kids Membership

Ben je jonger dan 12 jaar en zou je ook graag willen sporten bij Fitland. Dat is mogelijk! Speciaal voor de kids onder ons komen we met een Kids membership. Met het KidsMembership sport je onbeperkt bij je Fitland vestiging en kun je gebruik maken van alle faciliteiten exclusief Milon. Daarnaast heb je met een Kids membership ook een gereduceerd tarief per 4 weken. 

Inschrijven

Personal training

Heb jij behoefte aan persoonlijke aandacht tijdens het sporten. Heb jij iemand nodig die je motiveert en stimuleert om je vooropgestelde doelen te behalen. Dan komt Fitland met diverse Personal training paketten om jou hierin te voorzien! Neem contact op met de Fitland vestiging waar jij graag zou willen sporten en bespreek samen de mogelijkheden. Bekijk hieronder alvast de pakketten:

  • Try out traning 1x 60 minuten
  • Try out pack 4x 30 min.
  • Try out pack 3x 60 min.
  • 12 week programm 12x 60 min.
  • 12 week programm 24x 60 min.

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief