De nieuwste trainingsmethode, hét meest succesvolle dieet, dé beste manier om te ontspannen, een nóg gezonder voedingspatroon... Via de media worden we dagelijks op de hoogte gehouden van de nieuwste trends voor een gezonde leefstijl. maar wat werkt nou het beste voor jou?


Helaas word je zelden geholpen om te bepalen wat het beste voor jou werkt. Wat succesvol is geweest voor een ander kan inspirerend zijn. Het wil niet zeggen dat het voor jou net zo’n succes zal worden. Daarom hebben we wat tips voor je.

De sleutel tot succes!

Wil je graag wat veranderen, een aanpassing maken op het gebied van beweging, voeding of ontspanning? Begin dan met het onder de loep leggen van een aantal gewoontes. Die gewoontes zorgen er namelijk voor dat je iets blijft volhouden. En dat is de sleutel tot succes! Daar kan de beste trend of meest succesvolle tip niet tegenop.


Wil je iets blijvend veranderen? Dan moet je iets blijvend aanpassen in jouw dagelijkse structuur. Regelmaat en ritme gaan ervoor zorgen dat je de aanpassing vol kunt houden. Om duidelijk te maken wat we bedoelen een voorbeeld.

Een gezonde leefstijl, wat werkt voor jou?-1

Gewicht verliezen

Beoordeel 4 gewoontes die jou kunnen helpen om slanker te worden.

 

Gezond eten:
Eet je regelmatig? Zijn jouw menu’s gevarieerd? Kies je gezonde producten als je wat eet? Weet je wat gezonde keuzes zijn?

Bewegen:
Beweeg je dagelijks? Hoeveel beweeg je? Hoeveel zit je? Is de beweging belastend voor jouw hart en spieren?

Slaap:
Word je fit en uitgerust wakker? Hoeveel uur slaap je per nacht?

Ontspanning:
Wat is ontspanning voor jou? Kom je na stress en inspanning voldoende tot rust? Voel je je dan weer opgeladen?

 

Wij staan 7 dagen per week voor jou klaar om uit te zoeken wat het beste werkt voor jou. Samen vinden we antwoorden op vragen over jouw vaste gewoontes. We gaan op zoek naar aanpassingen die jouw leefstijl verbeteren, die passend zijn waardoor je ze vol kunt houden!

Een gezonde leefstijl, wat werkt voor jou?-2

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief