De beste combinatie om verantwoord aan je vitaliteit te werken is door sport te combineren met gezonde voeding. Wij combineren onze kennis en ervaring met het voedingsprogramma van Body Support. Met dit voedingsprogramma ben je slimmer bezig en je doet het niet alleen, maar samen met jouw eigen coach!

Of je nu wilt afvallen, op gewicht blijven of het maximale uit je training wilt halen. Door een slim eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans. Body Support is geen dieet het is een manier van opnieuw leren met voeding om te gaan.

 

Wanneer start jij met je nieuwe leefstijl?

  • Geen dieet maar een op maat gemaakt voedingsschema
  • Blijf beter in balans
  • Gebaseerd op normale voeding
Neem contact op

Slimmer bezig met Body Support

De voedingsplannen van Body Support bieden persoonlijke begeleiding op gebied van voeding. Samen met jouw coach ga je aan de slag om te werken aan jouw persoonlijke doel. De voedingsplannen van Body Support houden rekening met je gezondheidsdoel, persoonlijke voorkeuren, dieetwensen en allergieën. Wil je graag met iemand samen eten? Ook dat is mogelijk. Daarnaast krijg je toegang tot de voedingsapp en bij elk weekmenu een boodschappenlijst die je met één klik op de knop online kunt bestellen.

Iedereen is anders, daarom zijn de voedingsadviezen individueel. Je lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon hebben allemaal invloed op je energiebehoefte. De voedingsschema's zijn gebaseerd op normale voeding uit de supermarkt. Leer opnieuw omgaan met voeding en kom erachter wat je lichaam echt nodig heeft.

 

 

Voedingsbegeleiding-1

Voor wie is Body Support?

Het Body Support voedingsprogramma is geschikt voor iedereen die fit en vitaal wil zijn. Of je nu wil afvallen, juist in balans wil blijven of meer spieren en vorm wil krijgen, het is allemaal mogelijk. Het voedingsprogramma geeft je de handvaten om bewust met voeding bezig te zijn en je levensstijl echt te veranderen! Met behulp van jouw persoonlijke coach maak je een eetschema dat past bij jouw doelstellingen. De schema's zijn gebaseerd op normale voeding waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

Voedingsbegeleiding-2

Wat is er zo anders aan Body Support?

Body Support is geen dieet het is een manier van opnieuw leren met voeding om te gaan. Tijdens het programma kom je erachter wat je lichaam nodig heeft om in balans te komen, daarvoor heb je ook jouw persoonlijke coach en de mobiele applicatie. Met de eetdagboekjes en de caloriechecker is een eetschema volledig aan te passen, eten wordt weer leuk. Voer je eigen producten in bij de eetschema’s, leer en varieer.
Voeding is energie en met meer energie bereik je sneller je doel. Body Support brengt je verbranding omhoog waardoor je doel dichterbij komt. Stel met je coach een duidelijk doel en werk daar naar toe. Afvallen, op gewicht blijven of je lichaam in een strakkere vorm brengen met aangepaste trainingen. Ga opzoek naar jouw gezondste gewoonte, niet naar een dieet maar vind een nieuwe ‘lifestyle’. Vind wat bij je past, dan ben je slimmer bezig.

Voedingsbegeleiding-3

               

 

 

Deze leden gingen je voor:

Tiny

   

Na de 60 dagen afslankchallenge was Tiny al 10 KG verloren! Ondanks dat dit al een super resultaat was besloot ze dat ze verder wilde gaan met het programma. Inmiddels zijn we twee verlengtrajecten verder en staat de teller op 20(!) afgevallen kilo’s!

Lees verder


Clarinda

   

‘’Het Bodysupport programma zorgt ervoor dat je geen honger hoeft te hebben doordat je op de juiste momenten de juiste voeding eet. Het is namelijk geen (crash)dieet. Je mag echt genoeg eten, het is een gezonde manier van leven en het is super goed vol te houden! Ik zou het iedereen aanraden!’’

Lees verder


Angelique & Emma

   

"Doordat we elke week resultaat boekten zijn we nu nog meer gemotiveerd om door te gaan met het behalen van onze doelen!"

Lees verder


Patty

   

"Het voedingsschema is echt goed vol te houden, het afwegen van de voeding maakt je bewust van wat je eet! Echt een aanrader! Mijn gezin stond ook achter de keuze en hebben ook 60 dagen lang mee gegeten."

Lees verder

Start vandaag nog met de verandering van jouw leefstijl en meld je aan voor de 60 dagen afslankchallenge

Aanmelden

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief