De beste combinatie om verantwoord aan je vitaliteit te werken is door sport te combineren met gezonde voeding. Wij combineren onze kennis en ervaring met het voedingsprogramma van Body Support. Met dit voedingsprogramma ben je slimmer bezig en je doet het niet alleen, maar samen met jouw eigen coach! Of je nu wilt afvallen, op gewicht blijven of het maximale uit je training wilt halen. Door een slim eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans. Body Support is geen dieet het is een manier van opnieuw leren met voeding om te gaan.

Wanneer start jij met je nieuwe leefstijl?

  • Geen dieet maar een op maat gemaakt voedingsschema
  • Blijf beter in balans
  • Gebaseerd op normale voeding
Meer informatie

Slimmer bezig met Body Support

De voedingsplannen van Body Support bieden persoonlijke begeleiding op gebied van voeding. Samen met jouw coach ga je aan de slag om te werken aan jouw persoonlijke doel. De voedingsplannen van Body Support houden rekening met je gezondheidsdoel, persoonlijke voorkeuren, dieetwensen en allergieën. Wil je graag met iemand samen eten? Ook dat is mogelijk. Daarnaast krijg je toegang tot de voedingsapp en bij elk weekmenu een boodschappenlijst die je met één klik op de knop online kunt bestellen.

Iedereen is anders, daarom zijn de voedingsadviezen individueel. Je lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon hebben allemaal invloed op je energiebehoefte. De voedingsschema's zijn gebaseerd op normale voeding uit de supermarkt. Leer opnieuw omgaan met voeding en kom erachter wat je lichaam echt nodig heeft.

 

Voor wie is Body Support?

Het Body Support voedingsprogramma is geschikt voor iedereen die fit en vitaal wil zijn. Of je nu wil afvallen, juist in balans wil blijven of meer spieren en vorm wil krijgen, het is allemaal mogelijk. Het voedingsprogramma geeft je de handvaten om bewust met voeding bezig te zijn en je levensstijl echt te veranderen! Met behulp van jouw persoonlijke coach maak je een eetschema dat past bij jouw doelstellingen. De schema's zijn gebaseerd op normale voeding waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

Start vandaag nog met de verandering van jouw leefstijl en meld je aan voor de 60 dagen afslankchallenge

Aanmelden

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief