Werken bij Fitland betekent werken met plezier! Wij delen een passie voor sport, mensen en mooie doelen halen. Wij werken samen, ontwikkelen ons graag en maken plezier tijdens het soms harde werken. 

Werken bij Fitland betekent werken met bevlogenheid! Onze kernwaarden zijn: inlevingsvermogen, gastvrijheid, teamspirit, passie en commitment. Bij Fitland werken mensen die niet bang zijn voor een uitdaging, hun grens te verleggen en zich prettig voelen in een informele werksfeer. Oftewel: zij hebben het Fitland-DNA!

Waarom Fitland?

  • Wij werken gepassioneerd
  • Wij zijn ambitieus
  • Wij houden van sport
Jimmy Maas – Coördinator Fitness en Groepsles Fitland Veghel

“De Fitland Academy geeft mij de mogelijkheid te werken aan mijn toekomst.”

Mijn carrière bij Fitland begon als stagiair in 2009. Een jaar later mocht ik starten als Allround Fitness Trainer in Veghel. Ik heb veel lessen van Les Mills gevolgd. Groepslessen geven bleek ik superleuk te vinden!

In 2015 kon ik in Schijndel gaan werken als Coördinator Groepslessen. Dit was een mooie kans om mijn takenpakket verder uit te breiden. Een paar jaar later ben ik weer terug gegaan naar Veghel als Coördinator Fitness en Groepsles. De werksfeer is top: een hecht team waarbinnen veel respect en gemoedelijkheid heerst. Daarnaast geef ik ook Personal Training en uiteraard ook fitnessbegeleiding en groepslessen. Ik mag mijn dag zelf inplannen, ik werk de hele dag met mensen (samen) en dat ook nog binnen een organisatie waar mooie professionele slagen worden gemaakt. Een erg veelzijdige job dus en ik heb nog meer ambitie. Om die reden ga ik binnenkort starten met de masteropleiding ‘Clubmanager’ binnen onze Fitland Academy. Werken aan mijn toekomst en Fitland helpt mij daarbij!

 

 

Werken bij Fitland-1
Pim Ermers – Fitness Trainer Fitland Oss

“Ik kan goed groeien in mijn vak binnen Fitland.”

Op dit moment ben ik met mijn 3e jaar bezig van de opleiding Sport & Bewegen van het ROC. Op basis van mijn behaalde Fitvak A ben ik als Fitness Trainer gestart bij Fitland, nu 4 maanden geleden. Een fantastische bijbaan die goed past bij mijn opleiding.

Naast de super leuke collega’s, vind ik Fitland erg professioneel. De Journeys zitten goed in elkaar, de Fitland Academy geeft je de mogelijkheid veel te leren en ik krijg echt de mogelijkheid om veel ervaring op te doen. Zowel in mijn vak op technisch gebied en ook in het omgaan met collega’s en leden. Inmiddels heb ik 2 levels behaald in de Fitland Academy en ga ik binnenkort level 3 doen. Onze sportclub is in één van de hotels gevestigd, hetgeen ook weer een extra dynamiek geeft. Kortom: Niet twijfelen, maar solliciteren!

 

 

Werken bij Fitland-2
Patrick den Braber – Clubmanager Fitland Veghel

“Met mijn voeten in de klei bouw ik graag mee aan Fitland”

Oorspronkelijk heb ik gekozen voor de studie Handel & Economie op het MBO, maar ik zag mezelf niet 40 uur per week op een kantoor zitten. Sporten was altijd al mijn passie en ik besloot CIOS te gaan doen. Door een langdurige blessure heb ik gekozen om de kortere route te nemen en haalde mijn Fitvak A en B en later ook mijn Personal Trainer diploma. Zo kon ik 9 jaar geleden al snel aan de slag bij Fitland als Allround Fitness Trainer en Personal Trainer. Op een gegeven moment kreeg ik de kans om de toenmalige clubmanager te vervangen tijdens haar vakantie. Dat ging goed. Vervolgens kon ik als Assistent Clubmanager veel ervaring opdoen, interne trainingen volgen en ben ik nu Clubmanager van Fitland Veghel.

Ik sta middenin in mijn team, steek ook graag mijn handen uit mijn mouwen, geef sportles en doe managementtaken. In mijn team heerst een open en eerlijke sfeer en ze mogen zelf veel ondernemen. Er is binnen Fitland een mooie ontwikkeling gaande: we hebben mooie concepten en bouwen met zijn allen aan een nog betere en professionelere organisatie!

 

 

Werken bij Fitland-3
Natascha Barten – Coördinator Frontdesk Fitland Mill

“Ik krijg volop ruimte om mijzelf te ontwikkelen”

Begin 2018 ben ik gestart bij Fitland in Mill, zonder enige ervaring in de sportbranche. Ik had inmiddels wel de nodige competenties ontwikkeld vanuit eerdere werkervaringen op het gebied van administratie, leidinggeven en ondernemen. En die competenties werden gezien door Fitland.

Ik begon als Medewerker Frontdesk, maar al in mijn proeftijd werd ik gevraagd of ik coördinator wilde worden. Zo snel kan het gaan binnen Fitland! Mijn taken zijn zeer afwisselend: administratie, kassa, incasso, verbeteren omgeving (schilderen etc.), echt super leuk om te doen allemaal. Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk.

Binnenkort start ik de opleiding ‘Master Clubmanager’ binnen onze Fitland Academy. Ik ga mij daar verder ontwikkelen op het gebied van financiën en leidinggeven, handig als je kassa moet doen en als coördinator een team aanstuurt. Ik hoop nog een hele tijd met veel plezier bij Fitland te werken en mee te bouwen. Er heerst hier nog steeds het familiegevoel, ik voel mij hier thuis!

 

 

Werken bij Fitland-4
Loes Damen - Yoga instructrice, Lifestyle Coach en bijna Personal Trainer bij Fitland Deurne

“You don’t get the ass you want by sitting on it!”

Na ruim 9 jaar mijn eigen restaurant gerund te hebben, besloot ik meer thuis te willen zijn voor mijn kinderen. Omdat ik toch in beweging wilde blijven en van mijn zwangerschapskilo’s af wilde, ben ik de groepslessen TotalBodyFit en Yoga bij Fitland Deurne gaan volgen. Ik was hier zo enthousiast over dat ik werd gevraagd door de Clubmanager of ik de groepslessen wilde gaan géven. Dat leek me wel wat! Ik ben begonnen met de trainingen van Les Mills. Toen was ik al snel verkocht en heb ik via de Fitland Academy diverse certificaten behaald, waaronder: ‘Fitvak A’, de ‘level 2 en 3 training’ en ‘Sport en Voeding’. Nu ben ik bezig met de level 4 training ‘YOUR Personal Trainer’. Het mooiste van dit alles is dat ik mijn eigen tijden kan bepalen en kan blijven ondernemen om die uren vol te krijgen en houden, en ondertussen toch genoeg thuis kan zijn.

Ik vind het belangrijk dat ik anderen kan helpen om zich lekker in hun vel te laten zitten, mensen gelukkig maken. Ik ben enthousiast en bevlogen over het vak en wil graag de beste zijn. Daarom blijf ik me verdiepen en is het ideaal dat bij Fitland de mogelijkheid is om door de Fitland Academy diverse opleidingen te volgen.

 

Werken bij Fitland-5

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief