Werken bij Fitland betekent werken met plezier! Wij delen een passie voor sport, mensen en mooie doelen halen. Wij werken samen, ontwikkelen ons graag en maken plezier tijdens het soms harde werken. 

Werken bij Fitland betekent werken met bevlogenheid! Onze kernwaarden zijn: inlevingsvermogen, gastvrijheid, teamspirit, passie en commitment. Bij Fitland werken mensen die niet bang zijn voor een uitdaging, hun grens te verleggen en zich prettig voelen in een informele werksfeer. Oftewel: zij hebben het Fitland-DNA!

Waarom Fitland?

  • Wij werken gepassioneerd
  • Wij zijn ambitieus
  • Wij houden van sport

Natascha Barten – Coördinator Frontdesk Fitland Mill

“Ik krijg volop ruimte om mijzelf te ontwikkelen”

Begin 2018 ben ik gestart bij Fitland in Mill, zonder enige ervaring in de sportbranche. Ik had inmiddels wel de nodige competenties ontwikkeld vanuit eerdere werkervaringen op het gebied van administratie, leidinggeven en ondernemen. En die competenties werden gezien door Fitland.

Ik begon als Medewerker Frontdesk, maar al in mijn proeftijd werd ik gevraagd of ik coördinator wilde worden. Zo snel kan het gaan binnen Fitland! Mijn taken zijn zeer afwisselend: administratie, kassa, incasso, verbeteren omgeving (schilderen etc.), echt super leuk om te doen allemaal. Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk.

Binnenkort start ik de opleiding ‘Master Clubmanager’ binnen onze Fitland Academy. Ik ga mij daar verder ontwikkelen op het gebied van financiën en leidinggeven, handig als je kassa moet doen en als coördinator een team aanstuurt. Ik hoop nog een hele tijd met veel plezier bij Fitland te werken en mee te bouwen. Er heerst hier nog steeds het familiegevoel, ik voel mij hier thuis!

Werken bij Fitland-1
 

 

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief