Op dit moment gesloten

08:30 - 18:00 uur

Bekijk alle openingstijden Bekijk het lesrooster

Contact Fitland Gemert

Plan een gratis rondleiding

Veilig sporten, het kan in de sportschool!

Blijf in beweging!

  • Verhoog je weerstand
  • Voel je gelukkiger
  • Laat je stressniveau dalen
Start vandaag nog
Zoek andere locatie

Goed nieuws! Wij zijn ook binnen weer open! Bekijk hier onze maatregelen en huisregels omtrent het Coronavirus.

Fitland Gemert

Bij Fitland geloven we in echte begeleiding: jij vertelt ons je doel en samen gaan we er helemaal voor. Wij blijven je motiveren, stellen continu je training bij en zorgen dat fit ook fun blijft. Want een doel hebben is leuk, maar de weg naar jouw resultaat vinden wij minstens zo belangrijk.

Faciliteiten Fitness Gemert

De sportschool in Gemert bestaat uit verschillende grote groepsleszalen, een spinningzaal, gescheiden kleedruimtes, sauna, een gezellige bar, een ruimte voor de fysiotherapeut en een zeer ruime fitness met een hal voor functioneel trainen. Onder andere deze hal met bijvoorbeeld een spetterende Real Fitness Circuit Training zone en een uitdagende CrossBox maakt Fitland Gemert uniek. In deze trainingsruimte kan individueel getraind worden en worden op vaste tijden groepslessen gegeven. De combinatie van de kleurrijke, toegankelijke Real Fitness Circuit Training zone en de ruige, uitdagend CrossBox zorgen ervoor dat zowel de beginnende als ervaren sporter zich hier thuis voelt. Naast de uitgebreide fitness- en groepslesfaciliteiten beschikt Fitland Gemert over een 25 meter zwembad, meerdere squashbanen en een 20 meter hoge klimtoren!

Bereikbaarheid

Op Vicaris van der Asdonckstraat 55 tegenover het sportpark is Fitland Gemert gevestigd. De sportschool is al jaren een begrip in Gemert en heeft een zeer divers aanbod aan faciliteiten. Jong en oud kan terecht bij dit multifunctionele fitnesscentrum voor een trainingsprogramma, groepsles of andere sportieve activiteit op maat.

Lees meer minder

Faciliteiten

DV_L3170.jpg
bodystep_bijgesneden.jpg
RFCT_Utrecht.jpg
Crossbox_rotterdam_alex_2.jpg
IMG_1694.jpg
GF_zaal_Utrecht.jpg
DV_L2821_bewerkt_100dpi.jpg
Sauna_Rotterdam_alex.jpg

Sportaanbod Fitland Gemert

Verruil je huidige sportabonnement voor Fitland!

Meld je nu aan

Groepslessen in Gemert

  • Legenda studio's:

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief