Voor werken aan je gezondheid ben je bij Fitland aan het juiste adres. Je hebt alleen niet altijd de tijd om naar de club te komen. Dan biedt hybride trainen uitkomst! 

De Freemotion apparatuur in jouw Fitlandcllub is uitgerust met iFIT software. Hiermee selecteer je een workout op mooie en inspirerende plekken in de wereld. Deze apparatuur kan ook bij jou thuis staan! Een Nordictrack hometrainer werkt ook met iFIT. Zo kun jij zelf bepalen of je vanavond gaat trainen op de club, of toch liever in jouw personal gym! Je pakt trainen gewoon op waar je bent gebleven, ongeacht waar je bent. 

Pas jouw trainingsroutine aan op je drukke agenda. Door bijvoorbeeld 2x op de club en 2x thuis te trainen behoud je de vrijheid en consistentie om jouw doelen te bereiken. 

Wanneer start jij met hybride trainen?

  • Trainen waar en wanneer het jou uitkomt
  • Hou je voortgang bij met iFIT
  • Jouw eigen gym thuis
Meer informatie aanvragen

Train over de hele wereld vanuit je woonkamer! 

Met iFIT haal je het beste uit je training, waar je ook bent. Deze innovatieve software biedt je de mogelijkheid om virtuele trainingen te volgen op locaties over de hele wereld.Of je nu fietst door de Alpen of jogt langs het strand van Hawaï, de realistische beelden en interactieve elementen zorgen voor een motiverende en meeslepende ervaring.  

FIT@HOME-1

Altijd trainen op jouw niveau 

Een groot voordeel van iFIT is de veelzijdigheid. Het systeem past automatisch de weerstand en helling aan op basis van he terrein van je virtuele route, waardoor je training altijd uitdagend en afwisselend blijft. Bovendien kun je kiezen uit honderden trainingen die zijn ontworpen door professionele coaches, zodat je altijd een training vindt die bij jouw niveau en doelen past. 

FIT@HOME-2

Kies de hometrainer die bij jou past

De Nordictrack serie bestaat uit een vijftal hometrainers. Met een crosstrainer, fiets, roeier en loopband is er voor elk wat wils. Of kies voor de eyecatcher in jouw woonkamer met de Vault, de interactieve trainer in de spiegel!

Kies zelf welke het beste past bij jouw manier van trainen of vraag een begeleider van Fitland om  advies.

FIT@HOME-3

Een stok achter de deur 

Heb jij soms iemand nodig die je een zetje in de rug geeft wanneer je even de energie niet hebt? Combineer het aanbod dan met een begeleidingsabonnement.

Jouw begeleider vanuit Fitland stelt samen met jou een persoonlijk plan op en jij gaat aan de slag. Je kiest zelf waar je traint en jouw begeleider monitort jouw voortgang. Zo blíjf je gemotiveerd!

FIT@HOME-4

Benieuwd hoe het werkt?
Probeer het uit bij Fitland!

In jouw Fitland club staan de Nordictrack modellen opgesteld. Probeer de hometrainer vrijblijvend uit. Wil je meer weten of heb je besloten dat je gaat starten met hybride trainen? De medewerkers van Fitland helpen je graag verder!

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief