Fitland Real Fitness Leiden

Sportschool Leiden voor professionele fitness en begeleid trainen. Ons team van opgeleide instructeurs staat 7 dagen per week voor je klaar. Jouw trainingsdoel staat bij ons centraal en met onze unieke Real Fitness Journeys (functioneel trainen) begeleiden we jou hierbij. Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. Onze gemotiveerde instructeurs staan voor je klaar om alles uit je training te halen wat erin zit! Een grote functionele trainingsruimte, (Les Mills) groepslessen, persoonlijke begeleiding, uitgebreide krachtapparatuur, sauna en small group trainingen zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

Faciliteiten sportschool Leiden

Fitland Leiden bestaat uit een ruime fitness met een spetterende Real Fitness Circuit Training zone en een uitdagende CrossBox, gescheiden kleedruimtes en een ruimte voor de fysiotherapeut. De vrije fitnessruimte van Fitland Leiden maakt het fitnesscentrum uniek. De combinatie van de kleurrijke, toegankelijke Real Fitness Circuit Training zone en de ruige CrossBox zorgen ervoor dat zowel de beginnende als ervaren sporter zich thuis voelt in deze functionele trainingsruimte. Daarnaast beschikt City Resort Leiden over een zeer uitgebreid Wellnessresort met onder andere verschillende sauna cabines, zwembaden, rustruimtes, dompelbaden, whirpools en een uitstekend restaurant.

Bereikbaarheid

Naast het centraal station, aan de kant van het LUMC, is in het Level gebouw dit prachtige fitness- en wellnesscentrum met hotel gevestigd. In het grootse pand aan Bargelaan 180 lopen inspanning en ontspanning naadloos in elkaar over. Zowel de leisure- als trainingsfaciliteiten zijn zeer uitgebreid en het multifunctionele fitness- en wellnesscentrum beschikt tevens over een ruime parkeergarage.

Fitness | CrossBox | Yoga | Groepslessen | Wellness

Sportschool Leiden

Bargelaan 180
2333 CW Leiden
(071) 870 02 68
sportleiden@fitland.nl

raul kortooms

Vestigingsmanager Fitland Leiden.

VOLG ONS OP FACEBOOK!

Als sportvriend blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Daarnaast profiteer je van de leukste fitness, food & health tips!

Fitland Real Fitness Leiden | Bargelaan 180 | 2333 CW Leiden | (071) 870 02 68 | sportleiden@fitland.nl