FITNESS Leiden– ÉCHTE BEGELEIDING

Bij sportschool Leiden geloven we in échte begeleiding. Samen werken we aan jouw doel. Ons team van gemotiveerde instructeurs staat klaar met échte persoonlijke begeleiding. Met een training die op jouw lijf is geschreven, werken we gericht aan resultaat.

Faciliteiten sportschool Leiden

Fitland Leiden bestaat uit een ruime fitness met een spetterende Real Fitness Circuit Training zone en een uitdagende CrossBox, gescheiden kleedruimtes en een ruimte voor de fysiotherapeut. De vrije fitnessruimte van Fitland Leiden maakt het fitnesscentrum uniek. De combinatie van de kleurrijke, toegankelijke Real Fitness Circuit Training zone en de ruige CrossBox zorgen ervoor dat zowel de beginnende als ervaren sporter zich thuis voelt in deze functionele trainingsruimte. Daarnaast beschikt City Resort Leiden over een zeer uitgebreid Wellnessresort met onder andere verschillende sauna cabines, zwembaden, rustruimtes, dompelbaden, whirpools en een uitstekend restaurant.

Bereikbaarheid

Naast het centraal station, aan de kant van het LUMC, is in het Level gebouw dit prachtige fitness- en wellnesscentrum met hotel gevestigd. In het grootse pand aan Bargelaan 180 lopen inspanning en ontspanning naadloos in elkaar over. Zowel de leisure- als trainingsfaciliteiten zijn zeer uitgebreid en het multifunctionele fitness- en wellnesscentrum beschikt tevens over een ruime parkeergarage.

Fitness | CrossBox | Yoga | Groepslessen | Wellness

Sportschool Leiden

Bargelaan 180
2333 CW Leiden
(071) 870 02 68
sportleiden@fitland.nl

Kijk voor actuele openingstijden op het lesrooster.

Gesloten op:
Nieuwjaarsdag
1e paasdag
1e pinksterdag
1e kerstdag

 Aangepast rooster:
2e paasdag
Koningsdag
Bevrijdingsdag
Hemelvaartsdag
2e pinksterdag
Kerstavond
2e kerstdag
Oudjaarsdag

Vestigingsmanager

Raul Kortooms is vestigingsmanager van Fitland Leiden. Bij Fitland Leiden werken we samen aan jouw doel. Ons team van gemotiveerde instructeurs staat klaar met échte persoonlijke begeleiding.

VOLG ONS OP FACEBOOK!

Als sportvriend blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Daarnaast profiteer je van de leukste fitness, food & health tips!

Fitland Real Fitness Leiden | Bargelaan 180 | 2333 CW Leiden | (071) 870 02 68 | sportleiden@fitland.nl