Waar gesport wordt, ontstaan ook wel eens blessures of pijnklachten. Gelukkig hoef je daar niet mee rond te blijven lopen. Op deze sportlocatie kun je terecht bij een vestiging van Sportfysio van Lierop; specialist in sportblessures. Je kunt altijd snel bij ons terecht, ook als je geen lid bent van deze sportlocatie. Een verwijzing van je huisarts is niet nodig. Wij hebben overeenkomsten met alle zorgverzekeraars.

Sportfysio van Lierop

Wil jij zo snel mogelijk revalideren en tegelijkertijd blijven sporten? Dan bieden wij je, in samenwerking met het sportcentrum, een aantrekkelijke mogelijkheid. Met een tijdelijk abonnement kun je, naast de fysiotherapie-afspraken, namelijk ook extra trainen op het sportcentrum. De ontspannen en sportieve omgeving van het sportcentrum helpt ook bij je motivatie om te blijven oefenen voor je herstel.  

Een afspraak voor fysiotherapie maak je via de receptie van Fitland Velp. Of stuur een sms- of whats- app bericht aan één van onze fysiotherapeuten op deze locatie: Tessa Caro en Birthe Gerritsen.

Tessa Caro: T 06-40718117

Birthe Gerritsen: T 06-50422963

Wil je meer weten over sportfysio van Lierop en de fysiotherapeuten? Bezoek dan onze website www.sportfysiovanlierop.nl

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief