De CrossFit is een functionele trainingsruimte, ingericht voor een intensieve full-body workout. In de CrossFit staan materialen zoals touwen, bumper plates, barbells en kettlebells. Tijdens de training gebruik je bewegingen uit het dagelijks leven, zoals rennen, tillen, duwen en springen. Maar dan veel intensiever! Om naar een sterk, lenig en gebalanceerd lichaam toe te trainen en jouw conditie en snelheid te verbeteren.

In het kort

  • Meer kracht
  • Meer conditie
  • Voel je krachtig en voldaan
Maak een afspraak

Waarom meedoen aan CrossFit?

Een training in de CrossFit helpt jou om bewuster van jouw lichaam te worden en jouw lichaam te balanceren. De oefeningen zijn een combinatie van gewichtheffen, atletiek en gymnastiek en dagen jou uit om jouw grenzen te verleggen. Onze ervaren trainers helpen jou hierbij. Ze leggen de oefeningen uit en kijken mee of alles goed lukt en helpen om blessures te voorkomen. CrossFit is geschikt voor alle sporters. Je doet dezelfde oefeningen als iedereen, maar met jouw zelfgekozen intensiteit en weerstand. Plan een afspraak en ontdek wat Fitland allemaal te bieden heeft. Om deel te nemen aan The CrossFit groepslessen dien je eerst een basiscursus van drie keer een uur af te ronden. Spreek zeker een van onze trainers aan bij eventuele vragen!

CrossFit - Mill-1

Wat kan je verwachten van CrossFit?

De training van een uur begint met een warming-up om alle spiergroepen op te warmen. Daarna volgt een uitleg van alle technieken, zodat we kunnen beginnen aan de WOD. Deze Workout of the day is altijd anders en is door deze afwisseling extra leuk. Wij vernieuwen de inhoud van de training elke drie maanden, zodat de training nooit gaat vervelen. Wij raden aan om de CrossFit training te combineren met een rustige training voor een optimaal trainingsschema. Neem flexibele sportkleding, sportschoenen, een flesje water en een handdoek mee naar de training! 

CrossFit - Mill-2

CrossFit Masters 60+

Ben jij 60+ en voel jij je nog fit en energiek genoeg om jezelf af en toe uit te dagen? Dan is CrossFit Masters 60+ echt iets voor jou. Speciaal voor onze oudere doelgroep heeft Fitland CrossFit Masters 60+ in het leven geroepen. Tijdens deze training gebruiken we dezelfde soort oefeningen en materialen, maar zijn de oefeningen iets meer aangepast op de leeftijd van deze doelgroep. 

CrossFit - Mill-3

Fitland clubs met CrossFit - Mill

Doe gewoon een keertje mee!

Boek hier je dagpas

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief