Jij wilt toch ook zo lang mogelijk de dingen blijven doen die jij leuk vindt?! Het is hierbij belangrijk dat je zowel mentaal als fysiek vitaal blijft. Fit & Vitaal is de ideale groepsles om vitaal te worden én te blijven. Tijdens deze full-body workout werk jij samen met de trainer aan een gezonder lichaam, vol fitheid en energie. De les is zeer geschikt voor senioren.

In het kort

  • Meer energie
  • Meer conditie
  • Voel je fit en energiek
Probeer het zelf!

Waarom meedoen met Fit & Vitaal?

Fit & Vitaal is een full-body workout waarbij je veel calorieën verbrandt en je conditie in hoog tempo verbetert. Na de les voel je je fit en vol energie. Fit & Vitaal is de ideale les om in groepsverband te werken aan je conditie, uithoudingsvermogen, lenigheid en stabiliteit. Onze ervaren trainers helpen jou met de oefeningen en met de motivatie om alles uit de training te halen. Wij raden je aan om 1 tot 2 keer per week deel te nemen aan de training Fit & Vitaal. 

Fit & Vitaal-1

Wat kun je verwachten van Fit & Vitaal?

We beginnen de les altijd met een warming-up, om de spieren op te warmen. Na de warming-up ga je samen met de gecertificeerde trainer werken aan een betere algehele lichamelijke conditie. Bij alle oefeningen daarna ligt het accent vooral op het opbouwen van jouw conditie en het versterken van jouw spieren. De trainer zorgt ervoor dat iedereen op zijn eigen tempo en niveau de oefeningen kan uitvoeren. We sluiten af met een cooling-down, om de kans op overbelasting en spierpijn nog kleiner te maken. De lesinhoud wordt elke drie maanden door de gecertificeerde trainers vernieuwd. Zorg zelf voor comfortabele sportkleding en -schoenen, een flesje water en een handdoek voor het zweten.

 

Fit & Vitaal-2

Doe gewoon een keertje mee!

Boek hier je dagpas

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief