De perfecte training voor mensen met weinig tijd en die toch het maximale uit hun workout willen halen! 

In het kort

  • Intensieve oefeningen en korte rustperiodes
  • 30 minuten work-out
  • Trainen met opzwepende muziek in een neonverlichte ruimte
Probeer het zelf!

II HYPED

II HYPED is ontwikkeld om je hartslag te verhogen en je lichaam uit te dagen met een combinatie van intensieve oefeningen en korte rustperiodes. Trainen met opzwepende muziek en in een eigentijdse omgeving met neonverlichting om het beste uit jezelf te halen. Door de hoge intensiteit van de training, verbrand je meer calorieën in minder tijd, waardoor je jouw conditie snel kunt verbeteren en jezelf kunt uitdagen om je grenzen te verleggen. Bovendien is deze training perfect voor iedereen die weinig tijd heeft, maar wel het maximale uit hun work-out wil halen. Klaar om jezelf uit te dagen en resultaten te behalen? Meld je vandaag nog aan voor II HYPED!

II HYPED-1

Wat zijn de voordelen van II HYPED?

Volgens enkele wetenschappelijke studies kan II HYPED HIIT-training een waardevolle toevoeging zijn aan een trainingsprogramma. Je wordt er fitter door, de conditie van je hart, bloedvaten en longen verbetert, bloedwaarden (zoals bloeddruk, cholesterol) verbeteren en HIIT kan je helpen om af te vallen.

HIIT kan volgens deze studies dus dezelfde positieve effecten op je gezondheid hebben als andere vormen van (duur)training. Alleen bereik je met HIIT dezelfde (of soms zelfs grotere) gezondheidseffecten in een korter tijdsbestek dan de traditionele kracht- en duurtrainingen. Er zijn zelfs aanwijzingen dat inactieve mensen (zonder gezondheidsproblemen) met de meest intensieve variant van HIIT al met 30 minuten trainen per week (inclusief warming up en cooling down) gezondheidswinst kunnen boeken.

Dit alles komt vooral doordat HIIT zo zwaar is. Hierdoor is de prikkel voor het lichaam om zich na afloop van de training te verbeteren groot en word je fitter en gezonder. Een andere reden is dat de calorieverbranding na afloop van de training nog zo’n twee uur verhoogd blijft.

II HYPED-2

Voor wie is II HYPED bedoeld?

Omdat er gevarieerd kan worden met de duur van de inspanning- en herstelperiodes en de totale duur van de training is II HYPED geschikt voor een hele brede doelgroep. Het is vantevoren wel belangrijk om bij de instructeur aan te geven of je klachten aan je lichaam hebt. Aan de hand hiervan kan de instructeur af- of aanraden om deel te nemen aan de groepsles. 

Geef je hier op voor II HYPED

Inschrijven

Fitland clubs met II HYPED

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief