Ben jij op zoek naar een andere manier van trainen of een nieuwe manier van zelfexpressie? Dan is Les Mills Barre echt iets voor jou! Les Mills Barre is een moderne versie van een klassieke balletles. Deze 30 minuten durende training is erop gericht om de houdingsspieren te shapen, corekracht op te bouwen en even te ontsnappen aan de hectiek van alledag. Balletdansers zijn de sterkte atleten ter wereld. Deze prachtige, elegante en effectieve workout helpt je om de kracht, het evenwicht en het strakke figuur van een balletdanser te ontwikkelen.

 

 

 

In het kort

  • Meer elegantie
  • Meer kracht
  • Voel je sterk en elegant
Probeer het zelf!

Waarom meedoen aan Barre?

Les Mills Barre is een op ballet geïnspireerde training die je hele lichaam versterkt en vormt. Hierin combineren we een cardio piek met intensieve high rep oefeningen die je spieren versterken en isoleren. Deze workout haalt zijn inspiratie uit ballet, maar gebruikt ook onderdelen uit pilates en yoga. De training bestaat uit eenvoudige maar uitdagende oefeningen op aparte, moderne muziek. De focus van de workout ligt op de spieren die de kracht en het evenwicht van het lichaam ondersteunen. Onze trainers zijn inspirerend en moedigen je aan om even alles te vergeten en gewoon even te bewegen. Ze zijn gecertificeerd in de Les Mills programma’s en weten dus precies hoe ze jou het beste kunnen helpen en hoe blessures voorkomen kunnen worden. Je hebt geen danservaring nodig voor Les Mills Barre, dus iedereen kan meedoen aan deze elegante en effectieve workout.

Les Mills Barre-1

Wat kun je verwachten van Barre?

Al onze Les Mills trainingen beginnen met een warming-up om de spieren op te warmen. De focus tijdens een Barre training ligt op oefeningen met het eigen lichaamsgewicht, waarbij lichte handgewichten of schijven de enige materialen zijn. We maken gebruik van een reeks van eenvoudige maar uidagende oefeningen op aparte, moderne muziek die bestaan uit kleine en gefouste bewegingen die de hartslag verhogen en het hele lichaam versterken. We raden aan om twee keer per week deel te nemen aan de Barre training, dit kan ook goed als aanvulling op jouw huidige trainingsschema. Onze ervaren trainers vernieuwen de training elke drie maanden. Neem comfortabele sportkleding en -schoenen, een flesje water en een handdoek mee. 

Les Mills Barre-2

Fitland clubs met Les Mills Barre

Doe gewoon een keertje mee!

Boek hier je dagpas

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief