De training BodyBalance draait niet alleen om het verbeteren van de fysieke gezondheid. Jouw mentale gezondheid is minstens net zo belangrijk. Een lesje BodyBalance kan jou helpen om na een zware dag alle spanningen en stress achter je te laten en weer helemaal zen terug naar huis te keren. Met invloeden vanuit Tai Chi, Yoga en Pilates versterken de verschillende houdingen en stretches van BodyBalance jouw concentratie, ademhaling, flexibiliteit en balans. De kalmerende muziek en de holistische workout zorgen voor een optimale rust en voor controle over zowel lichaam als geest.

In het kort

  • Meer kalmte
  • Meer kracht
  • Voel je relaxed en gebalanceerd
Probeer het zelf!

Waarom meedoen met BodyBalance?

Iedereen kan deelnemen aan de training BodyBalance. Je bepaalt jouw eigen instapniveau. Zorg voor comfortabele sportkleding en eventueel voor een yogamatje en warme kleding voor tijdens de afsluiting. We trainen op blote voeten voor een goede balans tijdens de yoga-poses. Onze gecertificeerde trainer helpt met het onder controle krijgen van jouw ademhaling en het aannemen van de juiste poses. Het draait allemaal om het lang en sterk maken van jouw lichaam, zonder blessures te krijgen natuurlijk. De effecten van de oefeningen worden versterkt met kalmerende muziek, om de juiste sfeer vol harmonie en rust te creëren. Wij raden aan twee tot drie lessen BodyBalance per week te volgen voor het beste resultaat.

Les Mills BodyBalance-1

Wat kan je verwachten van BodyBalance?

BodyBalance is zoveel meer dan een gewone workout. De training zorgt ervoor dat je minder snel vermoeid raakt, bewuster ademhaalt, minder blessures oploopt en zorgt bovenal voor een ontspannen mindset. De training begint met een warming-up, waarbij je met een Tai Chi oefening alle spanningen van de dag achter je kan laten en in jouw centrum kan komen. Na de warming-up doen we verschillende Yoga- en Pilates oefeningen. De training eindigt met meditatie om de geest te sterken. De inhoud van de training wordt elke drie maanden door onze ervaren trainers vernieuwd.

Les Mills BodyBalance-2

Fitland clubs met Les Mills BodyBalance

Doe gewoon een keertje mee!

Boek hier je dagpas

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief