Waan jezelf als achtergronddanser(es) in een videoclip tijdens onze BodyJam training (of als Beyoncé of Michael Jackson zelf, dat mag natuurlijk ook). Laat je lekker gaan en verlies jezelf in het dansen, dance like nobody’s watching! Uit onderzoek is gebleken dat dansen écht gelukkig maakt en ondertussen verbrand je ook nog eens ontzettend veel calorieën. Deelnemers van de lessen omschrijven BodyJam als verslavend en simpelweg als heel erg leuk.

In het kort

  • Meer energie
  • Meer conditie
  • Voel je fun en funky
Probeer het zelf!

Waarom meedoen met BodyJam?

BodyJam draait om plezier en de training zorgt voor veel positieve vibes. Deelnemers geven vaak aan niet het gevoel gehad te hebben dat ze weer moesten gaan sporten, maar juist ontzettend hadden uitgekeken naar de vrolijke lessen. Je hebt voor de training geen danservaring nodig! Onze ervaren trainers helpen jou graag om alle pasjes onder de knie te krijgen. Zij zijn opgeleid om les te geven in de Les Mills programma’s en willen jouw training tot het uiterste optimaliseren. Ze helpen jou om soepel en losjes te bewegen en om geen blessures op te lopen. We dansen op de nieuwste hits en op verschillende stijlen. BodyJam heeft veel invloeden vanuit Dance, zoals House, Hip-hop en Trap. 

Les Mills BodyJam-1

Wat kan je verwachten van BodyJam?

De les begint met een warming-up, om de spieren op te warmen. Daarna leert de trainer jou swingende danspasjes, in het begin zijn dit basisstappen en deze worden langzaam tot meer gevarieerde stappen uitgebouwd. De training eindigt met een cooling-down, om weer tot rust te komen. Je kunt de BodyJam lessen zo vaak per week volgen als je wilt. De danspasjes en de muziek worden elke drie maanden door onze trainers vernieuwd! Er zijn geen spullen nodig voor de training. Trek comfortabele sportkleding- en schoenen aan, neem een flesje water en een handdoekje mee en de training kan beginnen!

Les Mills BodyJam-2

Fitland clubs met Les Mills BodyJam

Doe gewoon een keertje mee!

Boek hier je dagpas

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief