Tijdens de 60 minuten durende BodyPump les komen al jouw spiergroepen aan bod. Met behulp van lifts, curls, squats en presses op uitdagende muziek wint jouw hele lichaam aan kracht. Daarnaast verbrand je ontzettend veel calorieën door het verhoogde metabolisme en zo word je aanzienlijk fitter in slechts een uurtje van jouw tijd. Bovendien heeft de training ook een positief effect op de botstructuur.

In het kort

  • Meer kracht
  • Meer spieren
  • Voel je krachtig en voldaan
Probeer het zelf!

Waarom meedoen met BodyPump?

BodyPump is gebaseerd op het Rep Effect! Rep staat voor repetitions, het Engelse woord voor herhalingen. De wetenschap heeft aangetoond dat het trainen met lichte gewichten en veel herhalingen/reps even effectief is als het trainen met zware gewichten en weinig herhalingen/reps. De variaties in de herhalingen bij BodyPump zorgen ervoor dat je fitter wordt, zonder er als een bodybuilder uit te gaan zien! Deze doelgerichte training is geschikt voor sporters van elk niveau. Jij bepaalt zelf je tempo en startgewicht voor de halters. Bij het behalen van jouw persoonlijke doelen word je ondersteund door een professionele trainer. Opgeven is volgens deze trainer zeker geen optie. Hij of zij is er om jou de motivatie te geven om door te zetten. Onze trainers zijn opgeleid om les te geven in de Les Mills programma’s en geven jou dé tips om de training tot het uiterste te optimaliseren (denk bijvoorbeeld aan de juiste houding en aan het voorkomen van blessures).  

Les Mills BodyPump-1

Wat kan je verwachten van BodyPump?

De les begint met een warming-up, om de spieren op te warmen en vast enkele bewegingen onder de knie te krijgen. Na de verschillende soorten oefeningen sluiten we de training af met buikspieroefeningen en een cooling-down, om weer tot rust te komen. Wij vernieuwen de inhoud van de training elke drie maanden, zodat de training nooit gaat vervelen. Wij raden aan maximaal twee tot drie lessen Bodypump per week te volgen, omdat alle spiergroepen tijdens een les hard aan het werk worden gezet. Er wordt getraind met een halter, met schijven en met een step. Zorg zelf voor comfortabele sportkleding en -schoenen, een flesje water en een handdoek.

Les Mills BodyPump-2

Doe gewoon een keertje mee!

Boek hier je dagpas

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief