LES MILLS CORE is een core training van 30 of 45 minuten en zorgt voor snelle resultaten voor alle fitnessniveaus. Door met LES MILLS CORE de spieren rond de core te trainen, ontwikkel je een sterker lichaam. Met een sterkere core word je beter in alles wat je doet - ook in andere fitnessprogramma's in de club.

In het kort

  • Meer kracht
  • Meer spieren
  • Voel je betere houding en balans
Probeer het zelf!

Waarom meedoen met Core?

Core is een stoere training, maar toch voor iedereen toegankelijk. De bewegingen zijn simpel en de trainers geven jou verschillende opties voor de gewichten. Onze trainers zijn opgeleid om les te geven in de Les Mills programma’s en helpen jou om de training tot het uiterste te optimaliseren. De techniek van de oefeningen is bij Core erg belangrijk en de trainers zorgen ervoor dat je deze onder de knie krijgt. De spieren die getraind worden verbinden al jouw lichaamsdelen met elkaar. Het zijn belangrijke, centrale spieren zoals de romp en spieren die het onder- en bovenlichaam aan elkaar sluiten. Jouw lichaam wordt aanzienlijk sterker, vooral buik en billen en bovendien wordt jouw taille slanker. 

Les Mills Core-1

Wat kan je verwachten van Core?

De training bestaat uit drie onderdelen. Eerst warmen we de kernspieren op tijdens een warming-up. Daarna volgen buikspieroefeningen met een superset core training. Ten slotte doen we bil- en rugspieroefeningen, zoals bijvoorbeeld squats, om de romp te verstevigen. We trainen met weerstandsbanden en gewichtschijven. We raden aan twee tot drie lessen Core per week te volgen. Onze trainers vernieuwen de oefeningen elke drie maanden, zodat deze nooit gaan vervelen. Zelf neem je comfortabele sportkleding- en schoenen, een flesje water en een handdoek mee.

Les Mills Core-2

Fitland clubs met Les Mills Core

Doe gewoon een keertje mee!

Boek hier je dagpas

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief