Deelnemers van de Les Mills Sh'Bam groepsles omschrijven de training als een feestje. Fout bestaat niet, voel je vrij en laat je helemaal gaan in de energieke danspasjes. Het is net alsof je met vrienden in de club staat te dansen. De bewegingen zijn simpel en de training is goed vol te houden. Maar vergis je niet, na de training van drie kwartier heb je er toch een echte cardio work-out opzitten. Tijdens Sh'Bam verbrand je veel calorieën en werk je aan je uithoudingsvermogen. Zo is Sh'Bam een goede keuze voor mensen die graag wat kilo’s willen afvallen. Waarschuwing: de training werkt voor veel mensen verslavend!

In het kort

  • Meer ritme
  • Meer conditie
  • Voel je vrij en energiek
Probeer het zelf!

Waarom meedoen met Sh'Bam?

Tijdens de Sh'Bam training vliegt de tijd voorbij door de energieke en vrolijke vibes van de twaalf afwisselende liedjes met unieke danspassen. De training is voor iedereen toegankelijk. De bewegingen zijn simpel en iedereen kan ze leren. Ook als je al wel danservaring hebt, kun je in Sh'Bam een uitdaging zien. Je kunt je dan bijvoorbeeld op de techniek concentreren of proberen de bewegingen groter te maken. Onze trainers zijn inspirerend en moedigen je aan om even alles te vergeten en gewoon even lekker te dansen. Ze zijn gecertificeerd in de Les Mills programma’s en weten dus precies hoe ze jou het beste kunnen helpen en hoe blessures voorkomen kunnen worden. 

Les Mills Sh'Bam-1

Wat kan je verwachten van Sh'Bam?

De training begint met een aantal warming- up oefeningen en ontpopt zich dan in een sensatie van swingende danspasjes op opgewekte muziek. De muziek is een mix van verschillende stijlen, zoals moderne nummers uit de top-40, geremixte klassiekers of latin dance nummers. We wisselen intensieve nummers af met herstelnummers. We sluiten de training af met enkele stretchoefeningen. Je kunt zo vaak als je wilt deelnemen aan de Sh'Bam lessen. De training wordt elke drie maanden door de ervaren trainers vernieuwd, zodat je weer nieuwe choreografieën kunt aanleren. Neem comfortabele sportkleding- en schoenen, een flesje water en een handdoek voor het zweten mee naar de training.

Les Mills Sh'Bam-2

Fitland clubs met Les Mills Sh'Bam

Doe gewoon een keertje mee!

Boek hier je dagpas

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief