Wil jij graag je functionele kracht en conditie verbeteren? Dan zijn onze Real Fitness Circuit Trainingen echt iets voor jou! Tijdens deze training ga je samen met een gecertificeerde trainer in 30 minuten allerlei verschillende oefeningen in circuit vorm doen. 

In het kort

  • Meer kracht
  • Meer conditie
  • Voel je sterk en energiek
Probeer het zelf!

Waarom meedoen met RFCT?

Real Fitness Circuit Training is een toegankelijke en functionele circuit training van 30 minuten in de fitnessruimte. De training is gericht op het verbeteren van functionele kracht en conditie. Na het volgens van een RFCT les voel jij je sterk en engergiek. Iedere maand wordt er een nieuwe release samengesteld met nieuwe oefeningen. Real Fitness Circuit Training is geschikt voor ieder niveau. Je bepaalt zelf je gewicht en het aantal herhalingen dat je maakt per zone. 

Real Fitness Circuit Training-1

Welke varianten heeft RFCT?

Bij Fitland heeft Real Fitness Circuit training 5 verschillende varianten, namelijk RFCT Boxing, RFCT Core, RFCT Insane, RFCT Kettlebel en RFCT Young. RFCT Boxing is een energieke circittraining van 30 minuten met gevarieerde boxing en conditie oefeningen. RFCT Core is een korte training waarbij gewerkt wordt aan het versterken van de romp (buik en rug) in circuitvorm. RFCT Insane is een super uitdagende circuittraining. Wil jij jezelf uitdagen in een full body training van 45 minuten? Dan is RFCT Insane iets voor jou! Houd je van trainen met kettlebells? Dan is RFCT Kettlebell iets voor jou! Met deze full body training van 30 minuten werk je op functionele wijze aan je spierkracht. RFCT Young is een functionele groepstraining voor kids. Fun en bewegen gaan hand in hand in deze les!

Real Fitness Circuit Training-2

Wat kun je verwachten van RFCT?

Alle RFCT varianten beginnen met een warming-up om de spieren op te warmen. Daarna ga je samen met een gecertificeerde trainer in circuitvorm oefeningen doen gericht op het verbeteren van jouw functionele kracht en conditie. We raden aan twee tot drie lessen RFCT per week te volgen. Onze trainers vernieuwen de oefeningen elke maand, zodat deze nooit gaan vervelen. Zorg zelf voor comfortabele sportkleding en -schoenen, een flesje water en een handdoek voor het zweten.

Fitland clubs met Real Fitness Circuit Training

Doe gewoon een keertje mee!

Boek hier je dagpas

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief