Sport je graag zelfstandig, maar wil je wel de zekerheid dat je resultaatgericht bezig bent én blijft? Kies dan voor een van onze Real Fitness Journeys. Je conditie verbeteren, afvallen, in beweging komen, gespierder worden… Elk van deze doelen vraagt om een andere manier van trainen. Daarom hebben wij onze Real Fitness Journeys ontwikkeld, in vier verschillende basisvarianten. Aan de hand van een persoonlijk schema ga je resultaatgericht met jouw doelen aan de slag. Tijdens de periodieke afspraken leren we je nieuwe oefeningen en passen we je schema aan, zodat je progressie blijft boeken. Door regelmatig nieuwe oefeningen toe te voegen aan je schema, blijven we je prikkelen om je doelen te bereiken. 

Schrijf je nu in voor een van onze real fitness journeys!

ALLE REAL FITNESS JOURNEYS ZIJN INBEGREPEN BIJ JOUW LIDMAATSCHAP!

In het kort

  • Zelfstandig sporten volgens een persoonlijk schema
  • 15 tot 20 contactmomenten met een trainer
  • Periodieke afspraken om nieuwe oefeningen te leren en te verwerken in je schema
Welk type sporter ben jij?

FIT

HET VERBETEREN VAN KRACHT EN CONDITIE.

Uitdagende Journey gericht op functionele kracht en een strakker lijf. Met deze Journey haal jij voortaan alles uit je training! In deze Journey leer je welke oefeningen het best bij jouw doelstelling passen! We starten met een warming-up afspraak en daarna maak je onder andere kennis met de kettlebell, power lifting en high intensity interval training.

Lees meer over de Journey Fit

Real Fitness Journeys-1

SHAPE

AFVALLEN EN STRAKKER WORDEN.

Wil jij fitter worden en afvallen maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is dit jouw Journey! In de eerste maand maak je kennis met cardio zoals nooit tevoren. We laten de loopband en de crosstrainer even links liggen en leren je om je hartslag te verhogen met onder andere bokshandschoenen en een stootzak. Later deze maand maak je onder andere kennis met de powerbag en de kettlebell.

Lees meer over de Journey Shape

Real Fitness Journeys-2

ACTIVE

IN BEWEGING KOMEN EN FITTER WORDEN.

Wij helpen je om in beweging te komen en zo je algehele fitheid te verbeteren. We starten met een warming-up afspraak en daarna maak je onder andere kennis met de kettlebell en power lifting. In deze journey staat resultaatgericht en functioneel trainen centraal. Je leert onder andere door middel van oefeningen met je eigen lichaamsgewicht zo efficiënt mogelijk te trainen.

Lees meer over de Journey Active

Real Fitness Journeys-3

MUSCLE

HET VERGROTEN VAN SPIERMASSA EN TONING.

Wil jij zichtbaar meer spiermassa? In deze Journey leer je welke oefeningen het best bij jouw doelstelling passen! In de eerste maand starten we met de basis en leren we je te trainen met freeweights en cable cross apparatuur. Later deze maand staat er een kennismaking met Power lifting op de planning waar we later dit jaar dieper op ingaan. Deze workshops duren 30 minuten.

Lees meer over de Journey Muscle

Real Fitness Journeys-4

Inschrijven Journey

Inschrijven Journey

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief