Haal het uiterste uit jezelf tijdens onze Spinning training! Je hebt het gevoel over bergen en door vlakke landschappen te scheuren, doordat je steeds verschillende posities aanneemt op de fiets en continu van weerstand verandert. Tijdens deze pittige training, die je afwisselend staand en zittend doet op een spinningfiets, span je jezelf intensief in op de maat van de muziek. Train jouw uithoudingsvermogen tijdens deze indoor work-out.  

 

In het kort

  • Meer conditie
  • Meer spieren
  • Voel je strak en voldaan
Probeer het zelf!

Waarom meedoen met Spinning?

Spinning is een indoor cycling workout waar je fietst op afwisselende en krachtige muziek. Het is intensieve training, waarbij jij fietst op de maat van opzwepende muziek met steeds veranderende posities en weerstand. Daarom is Spinning de ideale les voor mensen die willen afvallen en conditie willen opbouwen. Iedereen kan meedoen aan de training, ongeacht leeftijd en conditie. Tijdens de les pas je jouw tempo en weerstand aan op jouw eigen niveau. Bovendien hoef je niet meteen de hele les mee te doen. Onze ervaren trainers helpen jou met het instellen van de fiets en doen alle bewegingen voor. Daarnaast proberen ze jou uit te dagen om net iets meer te geven dan dat jij van jezelf verwacht had. 

 

Spinning-1

Wat kan je verwachten van Spinning?

We starten de training altijd met het juist instellen van de fiets, waarbij een trainer jou altijd graag helpt. Daarna beginnen we met een warming-up op de fiets. Tijdens de training word je gemotiveerd door een gecertificeerde trainer om het uiterste uit jezelf te halen en steeds een stapje verder te gaan. Uiteraard bepaal jij je eigen tempo en weerstand van je fiets. We raden aan twee tot drie Spinning lessen per week te volgen. Neem voor de training comfortabele sportkleding- en schoenen, een flesje water en een handdoek mee. Een fietsbroekje kan fijn zijn, maar is geen vereiste!

Spinning-2

Doe gewoon een keertje mee!

Boek hier je dagpas

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief