STAGES FLIGHT

Stages Fight is een programma waarin je traint met een wattagemeter die realtime data weergeeft van de energie die je levert, iedereen fietst op zijn eigen niveau en kan op verschillende manieren progressie analyseren. 

In het kort

  • Interactieve sportervaring
  • Inzicht in je resultaten via de Stages app
  • Voor zowel beginnende fietsers als profs

HOE WERKT HET?

Je komt in de les en koppelt je gegevens aan een fiets. Op een grootscherm zie je de inspanning die je levert, de instructeur geeft je trainingsdoelen op je eigen niveau. Na afloop ontvang je een mail met je resultaten. Stages is toegankelijk voor iedereen van beginnende fietsers tot profs. Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging?

Stages Flight-1

7 TRAININGSZONES

Elke intensiteit die je levert in een trainingszone spreekt verschillende energiesystemen aan.

 

WAT IS HET DOEL?

Probeer je meter de matchen tijdens de workout met het intensiteitprofiel en voel het resultaat. Trainen in verschillende energiezones is bepalend voor het behalen van verschillende resultaten.

 

SPECIAAL VOOR JOU!

Alle zones zijn gebaseerd op een percentage van je maximale duurinspanning (FTP) en zijn dus persoonlijk op maat voor jou.

Stages Flight-2

REGISTREER NU!

Registreer je bij Stagesflight.com. Zo koppel je makkelijk je fiets aan je account. Fiets op je eigen niveau, volg je inspanningen realtime en ontvang gedetailleerde feedback na je rit via de mail of StagesFlight app. Ben jij klaar voor je FIRST CLASS EXPERIENCE?

Stages Flight-3

Fitland clubs met Stages Flight

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief