In deze super uitdagende small group training werk je efficient aan spiermassa, conditie en vetverbranding! Het doel van Strength & Conditioning is snelle resultaten halen door een intensieve en explosieve training. Je verbrandt erg veel calorieën, zelfs nog uren na de work-out, gezien het verhoogd metabolisme. 

 

In het kort

  • Meer conditie
  • Meer kracht
  • Voel je fit en strak
Probeer het zelf!

Waarom meedoen met Strength & Conditioning?

Strength & Conditioning is een Small Group training van 30 minuten gericht op HIT Cardio en opbouw van spiermassa. Onze gecertificeerde trainers geven je hierbij persoonlijke aandacht en dagen je uit om het beste uit de training te halen. Tijdens de training wordt er gefocust op het HIT (High Intensity Training) trainingseffect, wat betekent dat je nog uren na de workout calorieën verbrandt, je je conditie verbetert, meer spiervezels gebruikt, meer spierweefsel krijgt en vet verbrandt. Iedereen kan meedoen aan de training. Iedere maand hebben we een nieuwe les met andere oefeningen die door onze trainers worden samengesteld.

 

 

Strength & Conditioning-1

Wat kan je verwachten van Strength & Conditioning?

We beginnen elke training met een korte warming-up op een van onze performance cardio apparaten om de spieren op te warmen. Tijdens de training wordt de groep in kleine groepjes verdeeld, die samen de verschillende oefeningen gaan uitvoeren. De training is altijd opgedeeld in 4 onderdelen, 2 onderdelen Strenght en 2 onderdelen Conditioning. Bij het onderdeel Strenght doen we een onderdeel met barbell oefeningen en een onderdeel met dumbell oefeningen. Bij Conditioning gebruiken we de performance cardio apparaten waarbij telkens een type apparaat per ondereel wordt gebruikt. De training bestaat altijd uit een stukje inspanning en een stukje herstel. We sluiten de training altijd af met een cooling down op een apparaat naar keuze. Neem naar de training comfortabele sportkleding en -schoenen, een flesje water en een handdoek mee.

Strength & Conditioning-2

Fitland clubs met Strength & Conditioning

Doe gewoon een keertje mee!

Boek hier je dagpas

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief