The CrossBox is een functionele trainingsruimte, ingericht voor een intensieve full-body workout. In The CrossBox staan materialen zoals touwen, bumper plates, barbells en kettlebells. Tijdens de training gebruik je bewegingen uit het dagelijks leven, zoals rennen, tillen, duwen en springen. Maar dan veel intensiever! Om naar een sterk, lenig en gebalanceerd lichaam toe te trainen en jouw conditie en snelheid te verbeteren. The CrossBox is een variant op het populaire CrossFit.

In het kort

  • Meer kracht
  • Meer conditie
  • Voel je krachtig en voldaan
Maak een afspraak

Waarom meedoen aan The CrossBox?

Een training in The CrossBox helpt jou om bewuster van jouw lichaam te worden en jouw lichaam te balanceren. De oefeningen zijn een combinatie van gewichtheffen, atletiek en gymnastiek en dagen jou uit om jouw grenzen te verleggen. Onze ervaren trainers helpen jou hierbij. Ze leggen de oefeningen uit en kijken mee of alles goed lukt en helpen om blessures te voorkomen. The CrossBox is geschikt voor alle sporters. Je doet dezelfde oefeningen als iedereen, maar met jouw zelfgekozen intensiteit en weerstand. Plan een afspraak en ontdek wat Fitland allemaal te bieden heeft. Om deel te nemen aan The CrossBox groepslessen dien je eerst een basiscursus van drie keer een uur af te ronden. Spreek zeker een van onze trainers aan bij eventuele vragen! 

The CrossBox-1

Wat kan je verwachten van The Crossbox?

De training van een uur begint met een warming-up om alle spiergroepen op te warmen. Daarna volgt een uitleg van alle technieken, zodat we kunnen beginnen aan de Workout of the day (WOD). Deze Workout of the day is altijd anders en is door deze afwisseling extra leuk. Wij raden aan om de CrossBox training te combineren met een rustige training voor een optimaal trainingsschema. Neem flexibele sportkleding, sportschoenen, een flesje water en een handdoek mee naar de training!

Cross Circuit

Wil jij ook trainen voor een sterk, lenig en gebalanceerd lichaam en jouw snelheid en conditie verbeteren, maar is The CrossBox net iets te heftig voor jou? Dan is onze Cross Circuit training echt iets voor jou! Cross Circuit is een small group training van 30 minuten, waarbij we gelijksoortige oefeningen uit een The CrossBox training gebruiken. Deze full body circuittraining is minder zwaar als een The CrossBox training, maar toch zeer uitdagend. De oefeningen bestaan uit een combinatie van gewichtheffen, atletiek en gymnastiek. Kijk in het lesrooster of Cross Circuit of op jouw club gegeven wordt.

 

The CrossBox-2

The CrossBox Masters 60+ 

Ben jij 60+ en voel jij je nog fit en energiek genoeg om jezelf af en toe uit te dagen? Dan is CrossFit Masters 60+ echt iets voor jou. Speciaal voor onze oudere doelgroep heeft Fitland CrossFit Masters 60+ in het leven geroepen. Tijdens deze training gebruiken we dezelfde soort oefeningen en materialen, maar zijn de oefeningen iets meer aangepast op de leeftijd van deze doelgroep. Kijk in het lesrooster of The CrossBox Masters 60+ ook op jouw club gegeven wordt.

 

 

The CrossBox-3

The CrossBox Kids

Sporten is super belangrijk voor de motorische en sociale ontwikkeling van kinderen. Daarom kunnen ook kids gebruik maken van onze leuke groepslessen. Wil jij ook graag dat jouw kind lekker kan gaan bewegen? Fitland heeft nu speciaal een CrossBox training voor kids opgesteld. The CrossBox Kids is een functionele groepstraining voor kids. Fun en bewegen gaan hand in hand in deze les!  Kijk in het lesrooster of The CrossBox Kids ook op jouw club gegeven wordt.

 

The CrossBox-4

Fitland clubs met The CrossBox

Doe gewoon een keertje mee!

Boek hier je dagpas

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief