Wil jij fit worden, maar heb je geen zin in ingewikkelde pasjes? Dan is TotalBodyWorkout echt iets voor jou! TotalBodyWorkout biedt jou alles in één. Tijdens deze les werk je aan je uithoudingsvermogen, je spieren en verbrand je ook nog eens vet. Met TotalBodyWorkout haal je het maximale uit jezelf!

In het kort

  • Meer kracht
  • Meer conditie
  • Voel je fit en sterk
Probeer het zelf!

Waarom meedoen met TotalBodyWorkout?

Tijdens een TotalBodyWorkout training komt het hele lichaam aan bod. Hierbij gebruiken wij geen moeilijke choreografieën, maar gaan we er samen met jou een uur lang flink tegenaan! TotalBodyWorkout is les waarbij je werkt aan je conditie, maar ook je spieren sterker maakt. Onze gecertificeerde trainers blijven jou de hele les motiveren om vol energie door te zetten.

TotalBodyWorkout-1

Wat kun je verwachten van TotalBodyWorkout?

We starten de training altijd met korte warming-up om de spieren op te warmen. Tijdens de training wordt er gebruik gemaakt van verschillende materialen, waarmee je specifieke spiergroepen traint. Het tempo ligt hoog bij een TotalBodyWorkout les en je krijgt veel afwisseling in een uur tijd. We raden aan ongeveer twee TotalBodyWorkout lessen per week te volgen. Neem voor de training comfortabele sportkleding- en schoenen, een flesje water en een handdoek mee.

TotalBodyWorkout-2

Fitland clubs met TotalBodyWorkout

Doe gewoon een keertje mee!

Boek hier je dagpas

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief