Zumba komt oorspronkelijk uit Colombia en betekent snel bewegen en lol hebben. Dit is precies hoe onze training eruit ziet. Je leert uitdagende dansmoves zoals heupbewegingen op Latijns- Amerikaanse feel good muziek. Dit staat garant voor veel plezier en is daarnaast ook nog eens ontzettend goed voor jouw lichaam. De fitnessoefeningen en danspassen op muziek zorgen ervoor dat je calorieën verbrandt, conditie opbouwt en gewicht verliest.

In het kort

  • Meer energie
  • Meer conditie
  • Voel je vrolijk en voldaan
Probeer het zelf!

Waarom meedoen met Zumba?

Zumba heeft invloeden vanuit onder andere de salsa, samba en cumbia. Door de vele heupbewegingen worden jouw buik-, rug- en bilspieren getraind. Zumba werkt ook voordelig op jouw flexibiliteit en coördinatie. Dansen werkt bovendien sowieso gewoon ontspannend. Iedereen kan meedoen aan Zumba. De danspassen zijn laagdrempelig en worden ook steeds makkelijker, als je vaker oefent! De Zumba training heeft namelijk een herhalend karakter. Onze trainers zijn gecertificeerd om Zumba les te geven en staan altijd klaar om jouw training tot het uiterste te optimaliseren (denk bijvoorbeeld aan het onder de knie krijgen van dat ene lastige pasje en aan het voorkomen van blessures). 

Zumba-1

Wat kun je verwachten van Zumba?

We beginnen de les met een warming- up. Hier doen we rustige en eenvoudige danspassen om de spieren op te warmen en om er vast in te komen. Tijdens de training wisselen we intensievere dansstijlen af met de minder intensieve dansstijlen en we sluiten altijd af met een cooling-down. Onze ervaren trainers vernieuwen de inhoud van de training elke drie maanden, zodat de danspasjes nooit gaan vervelen. Je kunt zo vaak als je wilt deelnemen aan een Zumba training. Zorg voor comfortabele sportkleding en -schoenen, een flesje water en een handdoek voor het zweten.

Doe gewoon een keertje mee!

Boek hier je dagpas

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief