Wanneer jij in beweging wil komen en je algehele fitheid wil verbeteren, dan is dit de perfecte Journey voor jou! In deze journey staat resultaatgericht en functioneel trainen centraal. Je leert onder andere door middel van oefeningen met je eigen lichaamsgewicht zo efficiënt mogelijk te trainen.

In het kort

  • Zelfstandig sporten volgens een persoonlijk schema
  • 15 tot 20 contactmomenten met een trainer
  • Periodieke afspraken om nieuwe oefeningen te leren en te verwerken in je schema
Meld je nu aan

Plan een gratis rondleiding

Maak een afspraak

Wat is een Real Fitness Journey?

Wanneer jij graag zelfstandig traint, maar toch specifieke doelen wilt behalen, dan zijn onze Fitland Journeys echt iets voor jou. Tijdens deze Journeys word je intensief begeleid door een fitnesstrainer. De Real Fitness Journey is een begeleidingstraject waarin jij een trainingsschema op maat krijgt van een gecertificeerde trainer. De eerste 3 maanden wordt dit schema iedere twee weken aangevuld en daarna één keer per maand. Het doel van de Real Fitness Journey is dat jij in 12 maanden alles leert over training en voeding om zou jouw doelstelling te behalen. De Real Fitness Journey Active is een 52 weken durende journey waarbij jij samen met een gecertifieerde trainer gaat werken aan jouw doelen. Deze Journey is voornamelijk geschikt voor sporters die hun algehele fitheid willen verbeteren. 

Real Fitness Journey - Active-1

Wat kun je verwachten van de Journey Active?

Je begint de Journey altijd met een "Training 1" afspraak. Hierin worden een aantal basistechnieken uitgelegd en wordt door een van onze trainers een persoonlijk trainingsschema voor jou opgesteld. In de eerste 3 maanden volg jij iedere 2 weken een afspraak in een kleine groep bij een trainer. Tijdens deze afspraken worden nieuwe oefeneningen uit de Journey uitgelegd en wordt jouw trainingsschema aangevuld. De Kettlebell en Core zijn oefeningen die niet mogen ontbreken in deze Journey. De kettlebell is misschien wel het meest veelzijdige trainingsgereedschap dat er is. Naast de klassieke Swing zijn de verschillende kettlebell oefeningen eindeloos. Tijdens Core ga je werken aan jouw buik- en rugspieren. Een sterke core (buik- en rugspieren) is super belangrijk. Je krijgt er namelijk een goede houding en een sterk, belastbaar lichaam van.

Real Fitness Journey - Active-2

Maak alvast kennis met Fitland en boek een dagpas

Boek een dagpas

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief