De Journey Fit is gericht op het verbeteren van jouw kracht en conditie. Tijdens deze Journey ga jij samen met een gecertificeerde trainer werken aan functionele kracht en een strakker lijf. Met deze Journey haal jij voortaan alles uit je training! In deze Journey leer je welke oefeningen het best bij jouw doelstelling passen! We starten met een warming-up afspraak en daarna maak je onder andere kennis met de kettlebell, power lifting en high intensity interval training.

In het kort

  • Zelfstandig sporten volgens een persoonlijk schema
  • Periodieke afspraken om nieuwe oefeningen te leren en te verwerken in je schema
  • Groepslessen of zelfstandig trainen?
Meld je nu aan

Plan een gratis rondleiding

Maak een afspraak

Wat is een Real Fitness Journey?

Wanneer jij graag zelfstandig traint, maar toch specifieke doelen wilt behalen, dan zijn onze Fitland Journeys echt iets voor jou. Tijdens deze Journeys word je intensief begeleid door een fitnesstrainer. De Real Fitness Journey is een begeleidingstraject waarin jij een trainingsschema op maat krijgt van een gecertificeerde trainer. De eerste 3 maanden wordt dit schema iedere twee weken aangevuld en daarna één keer per maand. Het doel van de Real Fitness Journey is dat jij in 12 maanden alles leert over training en voeding om zou jouw doelstelling te behalen. De Real Fitness Journey Fit is een 52 weken durende journey waarbij jij samen met een gecertifieerde trainer gaat werken aan jouw doelen. Deze Journey is voornamelijk geschikt voor sporters die willen werken aan het verbeteren van hun kracht en conditie. 

Real Fitness Journey - Fit-1

Wat kun je verwachten van de Journey Fit?

Je begint de Journey altijd met een "Training 1" afspraak. Hierin worden een aantal basistechnieken uitgelegd en wordt door een van onze trainers een persoonlijk trainingsschema voor jou opgesteld. In de eerste 3 maanden volg jij iedere 2 weken een afspraak in een kleine groep bij een trainer. Tijdens deze afspraken worden nieuwe oefeneningen uit de Journey uitgelegd en wordt jouw trainingsschema aangevuld. De Kettlebell en Powerlifting zijn oefeningen die niet mogen ontbreken in deze Journey. De kettlebell is misschien wel het meest veelzijdige trainingsgereedschap dat er is. Naast de klassieke Swing zijn de verschillende kettlebell oefeningen eindeloos. Ontdek daarnaast hoe leuk trainen met een Olympische stang kan zijn! Daag je zelf uit en ontdek de atleet in jezelf. Powerlifting is een fantastische manier voor iedereen om sterker, mobieler en atletischer te worden. 

Real Fitness Journey - Fit-2

Maak alvast kennis met Fitland en boek een dagpas

Boek een dagpas

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief