Wil jij zichtbaar meer spiermassa? In deze Journey leer je welke oefeningen het best bij jouw doelstelling passen! In de eerste maand starten we met de basis en leren we je te trainen met freeweights en cable cross apparatuur. Later deze maand staat er een kennismaking met Power lifting op de planning waar we later dit jaar dieper op ingaan. Deze workshops duren 30 minuten.

In het kort

  • Zelfstandig sporten volgens een persoonlijk schema
  • 15 tot 20 contactmomenten met een trainer
  • Periodieke afspraken om nieuwe oefeningen te leren en te verwerken in je schema
Meld je nu aan

Plan een gratis rondleiding

Maak een afspraak

Wat is een Real Fitness Journey?

Wanneer jij graag zelfstandig traint, maar toch specifieke doelen wilt behalen, dan zijn onze Fitland Journeys echt iets voor jou. Tijdens deze Journeys word je intensief begeleid door een fitnesstrainer. De Real Fitness Journey is een begeleidingstraject waarin jij een trainingsschema op maat krijgt van een gecertificeerde trainer. De eerste 3 maanden wordt dit schema iedere twee weken aangevuld en daarna één keer per maand. Het doel van de Real Fitness Journey is dat jij in 12 maanden alles leert over training en voeding om zou jouw doelstelling te behalen. De Real Fitness Journey Muscle is een 52 weken durende journey waarbij jij samen met een gecertifieerde trainer gaat werken aan jouw doelen. Deze Journey is voornamelijk geschikt voor sporters die hun spiermassa en toning willen vergroten. 

Real Fitness Journey - Muscle-1

Wat kun je verwachten van de Journey Muscle?

Tijdens de journey volg jij in de eerste 3 maanden iedere 2 weken een afspraak in een kleine groep bij een van onze trainers. Tijdens deze afspraken worden nieuwe oefeneningen uit de Journey uitgelegd en wordt jouw trainingsschema aangevuld. Free Weight, Powerlifting en Core zijn afspraken die niet mogen ontbreken in deze Journey. Trainen met dumbells is dé manier om gericht spiermassa op te bouwen! Er zijn ontelbaar veel oefeningen waarbij je de nadruk op iedere gewenste spiergroep kunt leggen. Zeker voor het trainen van je bovenlijf zijn dumbells zeer geschikt. In deze afspraak leer jij de juiste technieken en oefeningen om jouw doel te realiseren. Ontdek daarnaast hoe leuk trainen met een Olympische stang kan zijn! Daag je zelf uit en ontdek de atleet in jezelf. Powerlifting is een fantastische manier voor iedereen om sterker, mobieler en atletischer te worden. Voor een krachtsporter zijn sterke en ontwikkelde buik- en rugspieren erg belangrijk. In de afspraak Core leer je hoe je deze spieren kan trainen en versterken. Je krijgt meer informatie over buik en rugoefeningen die passen bij jouw doelstelling! 

Real Fitness Journey - Muscle-2

Maak alvast kennis met Fitland en boek een dagpas

Boek een dagpas

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief