Wil jij fitter worden en afvallen maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is dit jouw Journey! In de eerste maand maak je kennis met cardio zoals nooit tevoren. We laten de loopband en de crosstrainer even links liggen en leren je om je hartslag te verhogen met onder andere bokshandschoenen en een stootzak.

In het kort

  • Zelfstandig sporten volgens een persoonlijk schema
  • 15 tot 20 contactmomenten met een trainer
  • Periodieke afspraken om nieuwe oefeningen te leren en te verwerken in je schema
Meld je nu aan

Plan een gratis rondleiding

Maak een afspraak

Wat is een Real Fitness Journey?

Wanneer jij graag zelfstandig traint, maar toch specifieke doelen wilt behalen, dan zijn onze Fitland Journeys echt iets voor jou. Tijdens deze Journeys word je intensief begeleid door een fitnesstrainer. De Real Fitness Journey is een begeleidingstraject waarin jij een trainingsschema op maat krijgt van een gecertificeerde trainer. De eerste 3 maanden wordt dit schema iedere twee weken aangevuld en daarna één keer per maand. Het doel van de Real Fitness Journey is dat jij in 12 maanden alles leert over training en voeding om zou jouw doelstelling te behalen. De Real Fitness Journey Shape is een 52 weken durende journey waarbij jij samen met een gecertifieerde trainer gaat werken aan jouw doelen. Deze Journey is voornamelijk geschikt voor sporters die willen afvallen en strakker willen worden.

Real Fitness Journey - Shape-1

Wat kun je verwachten van de Journey Shape?

Je begint de Journey altijd met een "Training 1" afspraak. Hierin worden een aantal basistechnieken uitgelegd en wordt door een van onze trainers een persoonlijk trainingsschema voor jou opgesteld. In de eerste 3 maanden volg jij iedere 2 weken een afspraak in een kleine groep bij een trainer. Tijdens deze afspraken worden nieuwe oefeneningen uit de Journey uitgelegd en wordt jouw trainingsschema aangevuld. De Kettlebell en Glute zijn afspraken die niet mogen ontbreken in deze Journey. De kettlebell is misschien wel het meest veelzijdige trainingsgereedschap dat er is. Naast de klassieke Swing zijn de verschillende kettlebell oefeningen eindeloos. In de afspraak Glute neemt een trainer een aantal oefeningen met je door die gericht zijn op o.a. de gluteus maximus, oftewel je bilspier. Door deze spier gericht te trainen bouw je meer massa op in deze spier en lift je dus je billen. Want wie wil er nu geen ronde en strakke billen? Sterke bilspieren hebben een groot voordeel want deze gebruik je immers bij bijna iedere beweging in het dagelijks leven! Ook groepslessen mogen zeker niet ontbreken in deze Journey!

Real Fitness Journey - Shape-2

Maak alvast kennis met Fitland en boek een dagpas

Boek een dagpas

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief