Stilzitten is geen optie! Doe gratis mee met het rondje Fitland en blijf bewegen. 

Wil jij weer lekker gaan bewegen? Heb je lange tijd stilgezeten en wordt het tijd om weer aan de slag te gaan? Wij bieden jou de mogelijkheid om weer in beweging te komen! Rondom de sportclub hebben we meerdere stations waar sportattributen klaar staan om op gepaste afstand individuele workouts te doen. Denk aan rowers, spinning fietsen, kettlebells, dumbells waar jij gebruik van kunt maken. Een instructeur zal bij het station aanwezig zijn. Na het uitoefenen van de workout kun je hardlopend of wandelend naar het volgende station. Na afloop heb je een volledige workout gedaan. Meld je snel aan en laat zien dat jij niet stil blijft zitten!

Het rondje Fitland vindt plaats op zaterdag en zondag om 10:30u. In verband met de beperkte capaciteit willen wij je vragen om een voorkeur aan te geven. We nemen telefonisch contact met je op om te bevestigen of jouw plek beschikbaar is.

Ben je al lid van Fitland? Meld je dan aan via de afspraaklink in de mail.

Uiteraard houden wij ons aan de RIVM richtlijnen. Bekijk ook de infographic van branchevereniging NLactief waarin de richtlijnen nog eens vermeld staan:

 

Doe mee met het rondje Fitland

  • Meerdere stations met individuele workouts
  • Maak gebruik van professionele sportattributen
  • Stimuleer vitaliteit in jouw regio
  • Gratis deelname
  • Blijf in beweging!

Aanmelden voor het rondje Fitland

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief