Angelique en Emma

Eindelijk een voedingsschema dat goed werkt zonder een hongergevoel! Het BodySupport programma van 60 dagen is heel goed bevallen. Het is goed vol te houden en geeft snel resultaat. 6 keer op een dag eten en lekkere maaltijden voor een goede stofwisseling.

Door dit schema hebben we inzicht gekregen in hoe een gezonde levensstijl eruitziet. Het laat zien dat je goed kunt afvallen met normale en lekkere voeding, omdat je met veel ingrediënten en gerechten kunt variëren in je eigen schema. Met de persoonlijke coaching hebben we veel geleerd over hoe we een gezond eet- en sportpatroon kunnen aanhouden, ook na de challenge.

De begeleiding met wekelijks meetmoment geeft veel motivatie! Naast het schema hebben we 4 tot 5 keer in de week getraind. Het vetpercentage is gedaald met 4,2% bij Angelique en 3,4% bij Emma. Doordat we elke week resultaat boekten, zijn we nu nog meer gemotiveerd om door te gaan met het behalen van onze doelen! Al met al een hele leuke en leerzame ervaring.

 


Patty

2 jaar geleden begon ik met sporten bij Fitland. Na een rugblessure was ik behoorlijk aangekomen en alles behalve fit. Ik heb destijds meegedaan aan de 5 weken Challenge ook met Body Support en ben daardoor bewuster gaan eten. Na een jaar zat ik op -12 kilo en mijn vetpercentage was van 41,4% naar 33%. Toen kwam de Corona en de sluiting van de sportschool en daardoor helaas minder sporten. Mijn gewicht bleef stabiel maar mijn vetgehalte was weer gestegen.

Hendrik Jan gaf me het laatste zetje om de 60 dagen Challenge aan te gaan. Stil zitten is geen optie dus heb ik me 60 dagen lang suf gesport (Crossfit en hardlopen) en me keurig gehouden aan het voedingsschema. Ik ben erg blij met het resultaat! In 60 dagen -7 kilo en een vetpercentage van 37% naar 29,8% en het belangrijkste is ik ben weer fit! In totaal in 2 jaar -19 kilo en vetpercentage -11,6%. Het voedingsschema is echt goed vol te houden, het afwegen van de voeding maakt je bewust van wat je eet! Echt een aanrader! Mijn gezin stond ook achter de keuze en hebben ook 60 dagen lang mee gegeten.

 


 

Start vandaag nog met de verandering van jouw leefstijl en meld je aan voor de 60 dagen afslankchallenge

Aanmelden

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief