Elma

Lees hieronder Elma's verhaal en haar bevindingen van het sporten met Bodysupport en PT

" Ik leef al jaren een zo gezond mogelijk leven. Veel bewegen, gezond en zoveel mogelijk vers eten, ik rook niet en ik gebruik matig alcohol. Toch merkte ik bij het ouder worden dat vooral mijn buikomgang dikker werd en in oktober november was ik eigenlijk te zwaar naar mijn wensen. Maar een paar kilo, maar voornamelijk de centimeters rondom mijn middel waren te veel toegenomen.Ik besloot daarom op 7 december te starten met het programma. Een aanbevolen eiwitrijk voedingsschema en een half uur PT per week. Ik had samen met Manon van Fitland Brielle doelen gesteld. Afvallen, het gewicht op de de huis- tuin en keukenweegschaal vonden we niet zo belangrijk. Het doel was vooral vetpercentage verminderen, en spieropbouw te vergroten. Kracht- en conditie naar een hoger niveau brengen.

December, ja inderdaad, de feestmaand. Maar als je echt je doelen wilt bereiken maakt het niet uit wanneer je start. Het eetschema wat gebaseerd is op voor mij 1650 kc is heel makkelijk vol te houden. 3 maaltijden en 3 tussendoortjes. En altijd in de avond nog een bak met kwark. Ideaal voor mij. Vooral het wekelijkse half uur PT vindt ik super fijn om te doen. Ik merk progressie. Ik sport naast de PT overigens wel nog 4 keer per week in de vorm van groepslessen en/of toestellen. Vetpercentage is ruim 2% gedaald. BMI met 2 naar beneden en ruim 12 cm omgang (borst,buik, heup, been omvang) minder. En ben ik volgens mijn matabolische leeftijd 10 jaar jonger.

Ik vindt deze manier van gezond eten en intensief bewegen ontzettend fijn en goed te combineren. "

Clarinda

Clarinda startte juist tijdens de sluiting van de sportscholen met de verbetering van haar levensstijl!

Naast dat ze vond dat ze te zwaar werd, had ook Clarinda de berichten over hoe goed bewegen en een gezonde levensstijl helpt bij de weerbaarheid tegen corona gelezen. Dit was voor haar de drijfveer om juíst in de coronaperiode te starten met personal training (toen nog buiten in de tent!) en het Bodysupport voedingsprogramma.

Samen met coach Demy is ze inmiddels al zo’n 6 maanden bezig met het optimaliseren van haar beweeg- en eetgedrag. Elke week is er een evaluatiemoment waarbij gewogen wordt en coaching op de benodigde vlakken wordt gegeven.

Tot nu toe is Clarinda al ruim 10 KG verloren! Een geweldig resultaat natuurlijk!
Maar naast dat je gewicht verliest heeft programma nog veel meer voordelen. Zo vertelt Clarinda dat zij onder andere meer energie en zelfvertrouwen heeft, soepeler en fitter is geworden en veel lekkerder in haar vel zit!

‘’Het Bodysupport programma zorgt ervoor dat je geen honger hoeft te hebben doordat je op de juiste momenten de juiste voeding eet. Het is namelijk geen (crash)dieet. Je mag echt genoeg eten, het is een gezonde manier van leven en het is super goed vol te houden! Ik zou het iedereen aanraden!’’

 


Angelique en Emma

Eindelijk een voedingsschema dat goed werkt zonder een hongergevoel! Het BodySupport programma van 60 dagen is heel goed bevallen. Het is goed vol te houden en geeft snel resultaat. 6 keer op een dag eten en lekkere maaltijden voor een goede stofwisseling.

Door dit schema hebben we inzicht gekregen in hoe een gezonde levensstijl eruitziet. Het laat zien dat je goed kunt afvallen met normale en lekkere voeding, omdat je met veel ingrediënten en gerechten kunt variëren in je eigen schema. Met de persoonlijke coaching hebben we veel geleerd over hoe we een gezond eet- en sportpatroon kunnen aanhouden, ook na de challenge.

De begeleiding met wekelijks meetmoment geeft veel motivatie! Naast het schema hebben we 4 tot 5 keer in de week getraind. Het vetpercentage is gedaald met 4,2% bij Angelique en 3,4% bij Emma. Doordat we elke week resultaat boekten, zijn we nu nog meer gemotiveerd om door te gaan met het behalen van onze doelen! Al met al een hele leuke en leerzame ervaring.

 


Patty

2 jaar geleden begon ik met sporten bij Fitland. Na een rugblessure was ik behoorlijk aangekomen en alles behalve fit. Ik heb destijds meegedaan aan de 5 weken Challenge ook met Body Support en ben daardoor bewuster gaan eten. Na een jaar zat ik op -12 kilo en mijn vetpercentage was van 41,4% naar 33%. Toen kwam de Corona en de sluiting van de sportschool en daardoor helaas minder sporten. Mijn gewicht bleef stabiel maar mijn vetgehalte was weer gestegen.

Hendrik Jan gaf me het laatste zetje om de 60 dagen Challenge aan te gaan. Stil zitten is geen optie dus heb ik me 60 dagen lang suf gesport (Crossfit en hardlopen) en me keurig gehouden aan het voedingsschema. Ik ben erg blij met het resultaat! In 60 dagen -7 kilo en een vetpercentage van 37% naar 29,8% en het belangrijkste is ik ben weer fit! In totaal in 2 jaar -19 kilo en vetpercentage -11,6%. Het voedingsschema is echt goed vol te houden, het afwegen van de voeding maakt je bewust van wat je eet! Echt een aanrader! Mijn gezin stond ook achter de keuze en hebben ook 60 dagen lang mee gegeten.

 


 

Start vandaag nog met de verandering van jouw leefstijl en meld je aan voor de 60 dagen afslankchallenge

Aanmelden

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief