Je herkent het wellicht, je schaft een hometrainer aan en na 2 maanden actief sporten verandert de hometrainer langzamerhand in een kledingrek. Je mist namelijk de stok achter de deur! Sporten in de sportschool is gezellig maar kan ook ongemakkelijk zijn als je dat niet gewend bent.

Hoe zou het zijn als je professionele begeleiding krijgt vanuit de sportschool en toch thuis kunt blijven?

Interactieve personal training vanuit huis

  • Train in je eigen omgeving met professionele begeleiding
  • Uitgebreide trainingsprogramma's over de hele wereld
  • Blijf gemotiveerd!
Meer informatie

Fitland heeft een nieuw concept waarbij je de voordelen van thuistrainen combineert met het fitnessen in de sportschool! Met onze thuistrainapparatuur train je over de hele wereld en jouw personal trainer van Fitland volgt je overal en helpt je bij het behalen van je doelen!

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Vraag een geheel vrijblijvende demonstratie aan

 

Stap 1 | Bepaal je doel

Samen met jouw personal trainer bepaal je welke doelen je wenst te behalen. Je wilt bijvoorbeeld 10 kg afvallen zodat je zelfverzekerd met je kinderen een dagje weg kunt. Vervolgens kijken we samen hoe we jouw doel kunnen bereiken en welke type toestel het beste bij de doelstelling past.

Stap 2 | Waar sta je nu?

Vervolgens nodigen we je uit om een afspraak in te plannen met je personal trainer om te bepalen waar je op dit moment staat qua conditie, kracht, gewicht etc.

Stap 3 | Plan van aanpak

Samen met jou maken we een plan op maat wat perfect aansluit op je huidige situatie waarmee je jouw doelstellingen gaat behalen.

Stap 4 | Thuis aan de slag

Jij gaat aan de slag en kiest de workouts in IFIT die in jouw trainingsschema passen. Je traint thuis in je eigen omgeving in je eigen tempo!

Stap 5 | Maandelijkse online check-up

Jouw personal trainer is nooit ver weg. Hij kijkt over je schouder mee en ziet jouw voortgang. Maandelijks heb je een check-up om jouw te begeleiden.

Train overal ter wereld

Werk je in het zweet op de meest prachtige bestemmingen! Met iFIT kun je overal ter wereld trainen of je nu wilt rennen, fietsen, hiken, roeien, crosstrainen of kracht op wilt bouwen. Voor ieder doel heb je een keuze uit talloze trainingen waarbij de snelheid, incline en weerstand automatisch worden aangepast tijdens de training. Ga je op vakantie naar Spanje? Wat dacht je van een heerlijke wandeling over het strand bij jouw vakantieadres? Kies een bestemming in de buurt van je vakantieadres en ga alvast op vakantie trainen.

Met deze aanpak blijf je gemotiveerd en behaal je je doelen!

Vraag direct een vrijblijvende demo aan!

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief