Yoga: ontspannen terwijl je alle spieren in je lichaam traint. Ben jij op zoek naar een mooie balans in je sportschema? Wil jij ultieme ontspanning ontdekken? Probeer yoga in Doetinchem bij Fitland. Schrijf je in voor een gratis proefles!

Meer rust en kalmte

  • Sporten en tegelijkertijd ontspannen
  • Betere balans en lichaamshouding
  • Minder pijnklachten en depressies
Gratis proefles

Type Yoga in Doetinchem

In Doetinchem volg je bij Fitland Hatha Yoga. Hatha Yoga is een rustigere yoga vorm, vooral gefocust op het mentale deel. De meditatieve oefeningen combineer je tijdens de lessen met ademhalingsoefeningen. Naast dat je alle spieren in je lichaam traint, is het dus ook een mentale workout.

Het resultaat?

Omdat het een training is waarbij je fysiek én mentaal traint, geeft het heel andere resultaten. Je wordt emotioneel, mentaal en lichamelijk fitter. Ook merk je:

  • Dat je minder vaak vermoeid bent
  • Dat je minder stress ervaart
  • Dat je flexibeler en sterker wordt
  • Dat je je lichaam beter kent

Yoga in Doetinchem bij Fitland

Voor wie
Yoga in Doetinchem is bij Fitland voor alle yogi’s! Je hoeft nog niet bekend te zijn met yoga. Daar zijn de opgeleide instructeurs voor. Zij zorgen ervoor dat jij de houdingen goed leert en uitvoert. Iedereen kan meedoen aan yoga!

De les
De Hatha Yoga lessen zijn een uur. Daarin leer je je lichaam beter kennen terwijl je compleet tot rust komt. De Yoga Studio is geoptimaliseerd voor de yoga lessen. Matten, blokken en meer liggen al klaar. Op het rooster staan de actuele tijden.

Wat doe je aan
Bij Hatha Yoga is het belangrijk dat je comfortabel zittende kleding draagt. Dat kan speciale yoga kleding zijn. Gewone sportkleding kan echter natuurlijk ook! Voor de dames: een sportbeha is aan te raden.

Combineer yoga met
Hatha Yoga is erg rustig en draait om balans. Om die balans verder uit te breiden in jouw hele sportschema, combineer je yoga het beste met een intensieve training. Probeer bijvoorbeeld eens BodyStep of CrossBox in Doetinchem. Probeer yoga in Doetinchem bij Fitland met een gratis proefles. Ontdek de voordelen zelf!

Doe gewoon een keertje mee!

Boek hier je dagpas

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief