Een echte power workout. Je traint je lichaam én geest met deze training. Alle spieren komen aan bod. Ook werk je aan je bewustwording en ontspanning. Wil je zelf de voordelen van yoga ervaren? Schrijf je in voor een gratis proefles yoga in Goes bij Fitland.

Meer rust en kalmte

  • Sporten en tegelijkertijd ontspannen
  • Betere balans en lichaamshouding
  • Minder pijnklachten en depressies
Gratis proefles

Type Yoga in Goes

Volg Power of Vinyasa Yoga in Goes bij Fitland. Beide zijn krachtige yoga vormen. Bij Vinyasa Yoga draait het vooral om de beweging tussen de houdingen. Het wordt ook wel flow yoga genoemd. Bij Power Yoga gaat het om de krachtige uitvoering van de houdingen.

Het resultaat?

Yoga is een total body workout. Daarnaast train je ook je geest ermee. Naast lichamelijke voordelen, word je door yoga dus ook mentaal fitter. Je merkt ook:

  • Dat je minder vaak vermoeidheid ervaart
  • Dat je minder stress ervaart
  • Dat je flexibeler en sterker wordt
  • Dat je je lichaam beter kent

Yoga in Goes bij Fitland

Voor wie
Yoga in Goes is bij Fitland voor iedereen. Vooral de sportieve yogi’s voelen zich thuis. Of je nou een beginnende of ervaren yogi bent: de oefeningen worden op jouw lichaam en ervaring aangepast. Je rekt jouw spieren zo ver als voor jou mogelijk is.

De les
Gecertificeerde instructeurs lopen door de zaal om ervoor te zorgen dat jij de houdingen goed uitvoert. Beginnende yogi’s kunnen dus ook goed mee doen! In een uur sport je alle energie eruit met de meditatieve houdingen. De actuele tijden staan op het lesrooster.

Wat doe je aan
Er is natuurlijk speciale yoga kleding. Het is echter niet per se nodig om die aan te schaffen. Een gewone sportbroek, -legging en -top kunnen ook goed. Zorg ervoor dat de kleren fijn zitten en je er makkelijk in beweegt. Voor de vrouwen is een sportbeha aan te raden. Let hierbij wel ook op je bewegingsvrijheid.

Combineer yoga met
Een power workout gecombineerd met yoga zorgt voor een gebalanceerd sportschema. BodyPump of BodyCombat is een erg goede aanvulling! Probeer yoga in Goes met een gratis proefles bij Fitland! Ontdek de voordelen van yoga zelf.

Doe gewoon een keertje mee!

Boek hier je dagpas

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief