Kom compleet tot rust. Terwijl je sport! Yoga combineert bewustwording met bewegen. Daarmee is het de ultieme workout voor lichaam en geest. Je wordt fysiek én mentaal sterker. Zelf een keer de kracht van yoga ervaren? Doe mee met een gratis proefles yoga in Sittard bij Fitland!

Meer rust en kalmte

  • Sporten en tegelijkertijd ontspannen
  • Betere balans en lichaamshouding
  • Minder pijnklachten en depressies
Gratis proefles

Type Yoga in Sittard

Bij Fitland Sittard kies je zelf de focus van jouw yoga. Wil je meer focussen op bewustwording? Wil je een nieuwe power workout ontdekken? Hatha Yoga is vooral gericht op ontspanning en bewustwording. Je beweegt erg gericht op het ritme van jouw ademhaling en luistert naar je lichaam. Power Yoga in Sittard bij Fitland is een echte workout. Je beweegt snel tussen de houdingen. Het zal zeker als een echte workout voelen!

Het resultaat?

Yoga in Sittard bij Fitland geeft uniek resultaat door de combinatie van meditatieve houdingen en ademhalingsoefeningen. Je merkt lichamelijke en mentale resultaten:

  • Je wordt mentaal en fysiek sterker
  • Je wordt flexibeler en leniger
  • Je krijgt een betere houding en balans
  • Je bent minder vermoeid en gestrest
  • Je krijgt een grotere bewustwording

Yoga in Sittard bij Fitland

Voor wie
Mannelijke, vrouwelijke, ervaren of onervaren yogi’s kunnen allemaal meedoen! Yoga in Sittard bij Fitland is een toegankelijke workout voor iedereen. Denk je dat je nog niet flexibel genoeg bent om mee te doen met een les? Van yoga wordt je juist leniger!

De les
Je leert de houdingen van een opgeleide instructeur die rondloopt. Je krijgt begeleiding en ondersteuning zodat je de houdingen goed uitvoert. In een uur beweeg je alle stress uit jouw lichaam. Kijk op het lesrooster voor de tijden van yoga in Sittard!

Wat doe je aan
Voor yoga zijn er geen specifieke kledingseisen. Het is belangrijk dat je gemakkelijk kan bewegen in de kleding. Speciale yoga kleding is hiervoor geoptimaliseerd. De gewone sportlegging en shirt kunnen ook prima gedragen worden! Een sportbeha is voor de dames aan te raden. Let hierbij op dat de sportbeha je niet belemmert in jouw ademhaling.

Combineer yoga met
CrossBox of BodyAttack bijvoorbeeld. Een krachtige workout combineert erg goed met de rustige yoga. Probeer yoga in Sittard nu zelf! Ontdek het met een proefles bij Fitland. Schrijf je nu in!

Doe gewoon een keertje mee!

Boek hier je dagpas

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief