Op zoek naar een nieuwe workout of manier van ontspanning? Met yoga kun je beide kanten op. Bewegingen worden gecombineerd met meditatieve ademhalingsoefeningen. Zo train je je hele lichaam, terwijl je tot rust komt. Benieuwd naar wat yoga in Zaandam voor jou kan doen? Probeer het nu gratis met een proefles.

Meer rust en kalmte

  • Sporten en tegelijkertijd ontspannen
  • Betere balans en lichaamshouding
  • Minder pijnklachten en depressies
Gratis proefles

Typen Yoga in Zaandam

Met yoga in Zaandam bij Fitland kun je beide kanten op: ontspanning (Yin Yoga) of sport (Power Yoga). Bij beide vormen yoga beweeg je tussen meditatieve houdingen. De intensiteit ligt bij Power Yoga een stuk hoger. Bij Yin Yoga houd je bewegingen juist lang vast. Daardoor ligt het tempo laag, maar krijg je de mogelijkheid om grenzen te ontdekken. Lichamelijk en mentaal.

Het resultaat?

Door de andere manier van sport zijn de resultaten ook anders. Je merkt niet alleen lichamelijke voordelen, maar ook mentale en emotionele resultaten.

  • Ervaar minder stress en vermoeidheid
  • Word flexibeler en fitter
  • Krijg een beter balans en houding
  • Heb verminderd last van depressieve klachten
  • Heb minder last van rug- en nekklachten

Yoga in Zaandam bij Fitland

Voor wie
Iedereen is welkom bij yoga in Zaandam bij Fitland. Beginnende yogi’s leren de oefeningen van de opgeleide instructeurs. Ervaren yogi’s krijgen ondersteuning van de instructeurs. Iedereen krijgt de ruimte om te leren en groeien.

De les
Power yoga in Zaandam bij Fitland duurt een uur. Dat is de perfecte tijd om alle spieren in jouw lichaam te trainen. Yin Yoga lessen duren anderhalf uur. Zo krijg je genoeg tijd om grenzen op te zoeken en bewustwording te creëren. Kijk op het rooster voor de tijden van de yoga lessen!

Wat doe je aan?
Gemakkelijk zittende kleding is het fijnst. Er bestaat speciale yoga kleding. Een sportlegging en -top kan echter ook prima! Zolang het niet in de weg gaat zitten tijdens de lessen. Een sportbeha is eventueel wel aan te raden voor de dames.

Combineer yoga met
De yoga in Zaandam bij Fitland is goed te combineren met echt krachtige training. Kies bijvoorbeeld eens CrossBox of BodyAttack. Zelf een keer yoga ervaren? Schrijf je snel in voor een gratis proefles bij Fitland! 

Doe gewoon een keertje mee!

Boek hier je dagpas

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief