Op zoek naar een intensieve training voor heel je lichaam? CrossBox is wat je zoekt! CrossBox is een combinatie van gewichtheffen, gymnastiek en atletiek. Daarmee lijkt het op CrossFit in Rotterdam. Wil jij zo snel mogelijk gezond en fit worden? Ga de uitdaging aan. Maak nu kennis met Fitland Rotterdam en plan een gratis rondleiding!

Meer energie en kracht

  • Duwen, trekken, tillen en springen
  • Uitdagend, verrassend en intensief
  • Verleg je mentale en fysieke grenzen
Gratis rondleiding

Wat is CrossBox of CrossFit Rotterdam?

CrossBox lijkt op CrossFit in Rotterdam. Je traint niet één specifiek onderdeel. Je traint je gehele lichaam. Je duwt, trekt, tilt, klimt en rent. Iedere les bestaat uit andere oefeningen. Iedere les ga je dus een nieuwe uitdaging met jezelf aan. Iedereen doet dezelfde oefeningen bij CrossBox bij Fitland. Alleen de intensiteit of weerstand is verschillend. Net zoals bij CrossFit in Rotterdam. De workout wordt op maat aangepast. Je wordt gemotiveerd en gepusht om jouw grenzen op te zoeken. Een toegankelijke, maar intensieve workout dus.

Het resultaat?

De verschillende bewegingen gecombineerd met de hoge intensiteit: de resultaten zijn eigenlijk niet verrassend. Wel verbluffend. Je wordt algemeen fitter. Sterker, sneller én leniger. Je merkt:

  • Verbeterde conditie
  • Meer eten zonder aan te komen
  • Gebalanceerd lichaam (kracht en verhoudingen)
  • Verbeterde snelheid en coördinatie
  • Verlegde mentale en lichamelijk grenzen
  • Meer kennis en bewustwording van de oefeningen en jouw lichaam

CrossBox bij Fitland

Voor wie?
De deuren van de CrossBox zijn in Rotterdam bij Fitland voor iedereen geopend. Letterlijk. In Rotterdam Centrum hebben we een grote ruimte voor CrossBox, zonder deuren. Zo kun je gemakkelijk tijdens het fitnessen de ruimte in. Natuurlijk met toezicht van instructeurs. Het niveau wordt per individu aangepast. Je voert dezelfde oefeningen uit, maar met de intensiteit en weerstand die bij je past. Zo krijgt iedereen een workout op niveau. CrossBox is bij Fitland gekoppeld aan het fitnesscentrum. Zo wordt er specifiek gekeken naar wat jij aan kan. Er wordt gekeken naar blessures en, nog belangrijker, het vermijden ervan. Ook is er een wedstrijdteam.

De les
Bij CrossBox of CrossFit in Rotterdam ga je een uur lang intensief aan de slag met kettlebells, bumper plates, touwen en meer. De les bestaat uit drie onderdelen: warming up, een deel om de bewegingen te leren en de WOD (Workout of the Day). Oftewel, de intensieve training. Kijk voor het actuele aanbod op het lesrooster van Rotterdam Centrum! Voordat je hieraan mee mag doen met je een basiscursus volgen. Die duurt 3 keer 60 minuten. Je leert de filosofie achter CrossBox en CrossFit Rotterdam en de techniek achter de bewegingen. Je wordt klaargestoomd voor de WOD’s.

Wat doe je aan?
Draag flexibele kleding. Je wilt niet teruggehouden worden door je kleding. Een korte broek is daarom vaak het fijnst. Een shirt van vochtopnemende stof is aan te raden. En voor de dames een goede sportbeha!

Combineer CrossBox met..
Door de hoge intensiteit is CrossBox goed te combineren met rustigere vormen van sport. Yoga of Bodybalance bijvoorbeeld. Zo creëer je een evenwichtig sportschema. Wil jij de uitdaging aangaan? Kom een keertje kennis maken met Fitland Rotterdam en plan een gratis rondleiding.

Doe gewoon een keertje mee!

Boek hier je dagpas

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief