Wees er snel bij!

Black Friday actie!

  • 60 dagen afslankchallenge
  • van 249,- nu 149,-!!
  • Beweegprogramma met begeleiding op maat
Meld je aan
Zoek andere locatie

Fitland Velp

Onze club bestaat inmiddels al meer dan 40 jaar. Dagelijks staan onze instructeurs klaar om jou te begeleiden bij het behalen van jouw trainingsdoel. Met ons uitgebreide sportaanbod kun je bij ons al terecht vanaf 3 jaar om op spelende wijs de grondbeginselen van het judo te leren. Al onze activiteiten zijn toegankelijk voor iedereen. De instructeurs zorgen binnen de lessen voor een divers aanbod. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je fit wordt en blijft sporten.

Faciliteiten Fitland Velp

De club heeft naast een ruime fitnessvloer ook twee groepsleszalen waarin we ons diverse sportaanbod aanbieden: Stoei & Tuimel les voor de allerjongsten. Judo en jeugdfitness voor onze jeugd. Algemeen Fitness, de Milon Cirkel en Groepslessen voor de volwassenen. Ons totale lesaanbod met onder andere Fitness, Personal Training, Les Mills lessen, Zumba, Yin Yoga, Power Yoga, en Fit en Vitaal 65+ kun je terug vinden op onze website. Voor iedereen is er een activiteit, ons oudste lid is inmiddels de 96 gepasseerd en komt nog steeds wekelijks sporten.

Naast ons sportaanbod kun je ook gebruik maken van de sauna en/of de zonnebank. Wij bieden ook programma's aan om je leefstijl te verbeteren via bijvoorbeeld Body Support. Body Support laat je inzien hoe je op een gezonde manier beter met je eetpatroon om kunt gaan. Mocht je een blessure hebben, dan staat onze fysiotherapeute voor je klaar om een behandeling en een plan op te stellen en je tijdens je revalidatie te assisteren op de fitnessvloer. Genoeg redenen om een kennismakingsgesprek in te plannen. Team Fitland Velp staat voor je klaar.

Lees meer minder

Faciliteiten

Sportaanbod Fitland Velp

Maak kennis met de Milon Cirkel

Meld je aan

Groepslessen in Velp

  • Legenda studio's:

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief