Wil jij afvallen en tegelijkertijd je spieren versterken? Dan is Xcore de perfecte groepsles voor jou. Tijdens deze core workout werk je niet alleen aan ijzersterke buik- en rugspieren, maar verbrand je ook tot maar liefst 750 calorieën. In een les XCore houd je een buis gevuld met grit vast. Het grit beweegt, bij elke beweging die je maakt, heen en weer van deksel naar deksel voor extra impact! Tijdens deze ultieme core workout train je het hele lichaam.

In het kort

  • Meer kracht
  • Meer balans
  • Voel je sterk en strak
Probeer het zelf!

Waarom meedoen met Xcore?

In een Xcore les train jij je hele lichaam, waardoor je jouw houding verbetert en de belastbaarheid van je spieren vergroot. Tijdens de training maken we gebruik van een buis met grit. Door het verplaatsen van het grit van deksel naar deksel, moet een beweging zowel ingezet als gestopt worden. Hierdoor moet je lichaam extra kracht zetten en zich constant aanpassen. Dit noemen we de 'Reactive Impact'. Door de Reactive Impact van deze training ontwikkel je meer spierkracht, meer balans en je lichaam wordt er strakker van. Daarnaast verbrand je tijdens de workout veel calorieën en ontwikkel je een betere coördinatie. 

 

 

 

Xcore-1

Wat kan je verwachten van Xcore?

We beginnen deze training altijd met een warming-up. Gedurende deze functionele training maak jij krachtige bewegingen op opzwepende muziek. Dit alles doe je met een buis gevuld met grit, waarmee jij je buik, rug, benen en armen traint. Doordat het grit heen en weer gaat, worden de spieren extra gestimuleerd. Voor het beste resultaat raden we je aan ongeveer twee keer per week mee te doen aan een Xcore les. De oefeningen en de muziek worden elke drie maanden door onze ervaren trainers vernieuwd. Neem comfortabele sportkleding en -schoenen, een flesje water en een handdoek voor het zweten mee.

 

Xcore-2

Fitland clubs met Xcore

Doe gewoon een keertje mee!

Boek hier je dagpas

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief