Wil jij een passende workout? Iemand die je motiveert? Blijvend afvallen of meer spieren? Wat jouw doel ook is, jij haalt ze op een gezonde manier met de ondersteuning van een personal trainer. Ontdek wat een personal trainer in Rotterdam bij Fitland kan doen voor jou.

Meer conditie en spierkracht

  • Ultieme motivatie en ondersteuning
  • Persoonlijke aandacht
  • Training naar jouw wensen
Gratis rondleiding

Personal training in Rotterdam bij Fitland

Je kan bij Fitland kiezen uit twee opties: personal training en 1:1 training. Een personal trainer verzorgt alles wat nodig is om jouw doel te behalen: trainingsschema, gecombineerd met voedsel- en lifestyleadvies. Gebaseerd op jouw doelen, leeftijd en lichaam. Natuurlijk zorgen ze ook voor genoeg motivatie en ondersteuning tijdens de trainingen. 1:1 Training kun je helemaal op jouw doelen aanpassen. Wil je iemand die jou motiveert? Of heb je een speciaal sportschema nodig? Bijvoorbeeld omdat je een blessure verwerkt of jezelf wil klaarstomen voor een wedstrijd? 1:1 Training is personal training voor een erg aantrekkelijk tarief. De 1:1 trainer biedt niet het totaalpakket van een personal trainer. Kies uit losse trainingen of wekelijkse workouts. Bij de 1:1 trainer kies jij de elementen en frequentie die jij nodig hebt om jouw doel te halen.

Voordelen van personal training

Personal training heeft verschillende voordelen. Je traint geheel naar jouw wensen en lichaam. Door die training op maat ervaar je:

  • Kleine kans op blessures of klachten
  • Trainen wanneer het voor jou uitkomt
  • Gepersonaliseerd trainen om jouw doelen te behalen
  • Extra motivatie en ondersteuning
  • Blijvend resultaat

Hoe werkt een personal trainer in Rotterdam bij Fitland?

Vaak het idee dat sporten niet uit komt? Jij plant de workouts met jouw personal trainer of 1:1 trainer bij Fitland zelf in. Altijd wanneer het in jouw agenda past dus. Je ziet de 1:1 trainer en personal trainer zo vaak als je wil. Bij de personal trainer is dat vaak wat meer structureel dan bij de 1:1 trainer. Daarnaast kun je de personal trainer in Rotterdam ook buiten de sporturen bereiken voor persoonlijk advies. Zij bepalen de inhoud van de training. De trainer zorgt voor dat extra stukje motivatie en ondersteuning. Zo skip je geen enkele workout. Je leert gericht jouw mogelijkheden en grenzen. Daardoor heb je bij personal training een kleine kans op klachten of blessures. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Plan jouw 1:1 proefles in. Of check de pagina van jouw vestiging voor de mogelijkheden van personal training in Rotterdam Centrum en Rotterdam Mullerpier.

Doe gewoon een keertje mee!

Boek hier je dagpas

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief