Ontdek een nieuwe workout of kom volledig tot rust. Probeer yoga eens! Het combineert meditatieve houdingen en ademhalingsoefeningen. Maar yoga is niet alleen ontspanning Je traint flexibiliteit, spierkracht én balans. Met yoga wordt je fitter: lichamelijk, maar ook emotioneel en mentaal. Plan een gratis rondleiding! Ontdek Yin Yoga, Power Yoga of Mindfulness bij de vestiging Rotterdam Centrum en Power Yoga bij vestiging Mullerpier.

Meer rust en kalmte

  • Sporten en tegelijkertijd ontspannen
  • Betere balans en lichaamshouding
  • Minder pijnklachten en depressies
Gratis rondleiding

Typen Yoga in Rotterdam

Ga je voor een goede workout of een uurtje ontspannen? Allebei zijn mogelijk bij Yoga in Rotterdam bij Fitland. Ontspan met Yin Yoga. Bewustwording staat centraal. Je houdt bewegingen langer vast, waardoor je je bewust wordt van jouw lichaam. Wil je nog meer focussen op bewustwording? Volg dan een les mindfulness. Of kies voor Power Yoga. Zoals de naam al doet denken: de intensiteit ligt een stuk hoger. Een echte training voor al je spieren.

Het resultaat?

Yoga in Rotterdam bij Fitland is een andere vorm van sport. De combinatie van beweging en ontspanning geeft verrassend resultaat. Je lichaam wordt flexibeler en je spieren sterker. Maar yoga vermindert ook stress. Daarnaast ervaar je:

  • lagere vermoeidheid
  • een betere houding en balans
  • minder pijn, zoals rugklachten en blessures
  • verlaagde bloeddruk
  • vermindering van depressie en angststoornissen

Yoga in Rotterdam bij Fitland

Voor wie?
Iedereen is welkom bij Yoga in Rotterdam bij Fitland! Zowel gevorderde als beginnende yogi’s. Je leert ook van de andere leden in de zaal. Je hoeft nog helemaal niet uiterst flexibel te zijn. Je wordt juist steeds flexibeler door yoga.

De les
Yoga is in Rotterdam bij Fitland op twee vestigingen te doen. Bij de vestiging Rotterdam Centrum wordt Mindfulness, Yin en Power Yoga gegeven. Bij de vestiging Mullerpier volg je Power Yoga. De lessen worden gegeven in de speciale Fitland Yoga Studio. Gecertificeerde instructeurs lopen rond tijdens de lessen. Zo leer jij de houdingen direct vanaf het begin goed. Zowel de Yin als Power Yoga lessen zijn een uur. Plan een uur rust in met Yin Yoga of sport in een uur alle energie eruit met Power Yoga. Check het lesrooster van Rotterdam Centrum of Rotterdam Mullerpier voor de actuele tijden.

Wat doe je aan?
Tijdens yoga is het belangrijk dat je comfortabele kleding draagt. Ritsen of knellende kleding kunnen je uit je concentratie halen. Een sportlegging of -top kan gewoon gedragen worden! Een sportbeha is eventueel wel aan te raden voor de dames.

Combineer yoga met
Waar Yin Yoga rustig is, is Power Yoga krachtig. Ze zijn dus goed te combineren met elkaar. Yoga kun je ook combineren met een andere power workout, zoals Spinning of CrossBox. Zo ervaar je een evenwichtig sportschema. Wel zo yoga! Ervaren of yoga bij je past? Welke vorm iets voor jou is? Schrijf je in voor een gratis rondleiding in Rotterdam! Ontdek nieuwe vormen van sport en bewustwording.

Doe gewoon een keertje mee!

Boek hier je dagpas

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief